Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem jej

Polecane posty

Gość gość

Pisalem z dziewczyna ktora ma 25lat podobalismy sie sobie nagle przestala sie kontaktowac bo cos tam.. Jak do niej pisze to widze ze nie chetnie mi odpisuje ale jak sie widziwy patrzy mi gleboko w oczy i sie usmiecha co to moze znaczyc bo nie rozumiem tego

Gość KrwawyNos
typowe zakłamanie kobiet, najchętniej by cie cb pozbyła,ale robi ładną minkę, zeby wyjsc na idealną

Gość gość
A jest jakis sposob zeby bylo jak dawniej?

Gość gość
jesteś tym zapasowym. Podbija do niej facet który podoba sie jej o wiele bardziej niz Ty, wiec na jego esy odpisuje z pasja a na twoje bo musi ale z drugiej strony nie jest na 100% pewna ze z tamtym jej wyjdzie wiec woli ciebie całkiem nie odtracic zeby jakby co bylo do czego wracac.

Gość KrwawyNos
musisz do niej przyjsc i wylizac jej tylna dziurke

gdyby chciała z Tobą rozmawiać dalej i nawiązywać bliższą znajomość nie zachowywałaby się w ten sposób, udaje że jest ok

Pisanie to coś innego niż spotkanie na żywo. Jeśli Ci na niej zależy to powiedz jej "Zależy mi na Tobie". I wtedy zapytaj, czy jej też. Powiedz bez pretensji, spokojnie że nie odpowiada Ci na pisanie i zapytaj ją dlaczego. Tylko grzecznie, bez wyrzutów ciepłym spokojnym głosem.

Gość gość
bo cos tam pojemne i wszystkomowiace to bo cos tam nazywa sie?

Gość gość
patrzenie w oczy myślę że oznacza że Cię lubi, Uśmiech albo ją czymś rozśmieszyłeś, albo coś przypominasz, lub Cię lubi i podoba jej się co robisz, lub nie podoba jej się co robisz i czuje się zawstydzona, lub mówisz o jej dawnych wadach co też zawstydza, nie odpisuje- wstydzi się, jakaś gra, może Cię bardzo lubi a ma chłopaka i chce chronić swój związek, lubi się z Tobą droczyć, nie lubi Cię Rozmawiaj z nią więcej się dowiesz

Gość gość
Ja to juz nie wiem co o tym wszystkim myslec

Gość gość
a po co myśleć bierz ją na sianko a potem sie zobaczy :)

Gość gość
Ciekawi mnie czy mam u niej szanse