Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie kiedy spadłaby liczba rozstań i rozwodów?

Polecane posty

Gość gość

Gdyby kobiety były posłuszne mężczyzną. Biały mężczyzna to pan i władca świata.

Gość gość
Pan i władca a to dobre :D szczescie ze tak nigdy nie bedzie :D

Gość gość
'mężczyzną' to ja posluszna nigdy nie bede, mam swoj rozum, a facet to kaleka intelektualna. :)

Gość gość
Ślepa jesteś? Nie widzisz że światem rządzą biali mężczyźni! Obudź się! :D

Gość gość
A gdzie widzisz tych "Panów i władców". Bo ja jakoś widzę takiego raz na pół roku ...

Gość gość
gdyby ludzie się kochali, szanowali i zależało by im na szczęściu drugiej osoby, gdyby się dogadywali. Każdy może pozostać sobą. Mogą być jakby osobni ale obowiązki i prace dzielić a cieszyć się tym co ich łączy.

Gość gość
Wtedy by spadła jesli ludzie by z glową wchodzili w zwiazki .Tyle w temacie .

Gość łysy z olsztyna
To rząd jest winny masowej liczbie rozwodów bo dopuscił do tego że Polacy wyjeżdżają z kraju za pracą i jak jedno z małżonków zostanie w Polsce to na 90% znajdzie sobie innego partnera lub odwrotnie.

Gość gość
Popatrz na głowy państw na całym świecie i powiedz ile jest tam białych mężczyzn, ile kobiet a ile kolorowych i sama wyciągnij wnioski. W dodatku sprawdź sobie ile miejsc zajmują przeciętnie kobiety w parlamentach róźnych krajów europy i w kongresie USA :D

Gość gość
Nawet jeśli światem rządzą głównie mężczyźni, to co ma wspólnego przeciętny Kowalski z tymi na górze? Co ty masz z nimi wspólnego, poza ogonkiem z przodu? Hę?? Nawet nie umiesz poprawnie odmienić słowa "mężczyzna", a pękasz z dumy, że nim jesteś... :) He he! Najpierw niech mój facet będzie prezydentem Ameryki, to się zastanowię, czy go posłucham w pewnych sprawach, czy też nie. Niestety, władza mądrości nie gwarantuje....

Gość Ideolog_Gender
tak? to wsiadz do samochodu z pijanym mezem bo on sie upiera ze bedzie wracal po popijawie autem jako kierowca

Gość gość
a po co kobiecie mężczyzna analfabeta?

Gość gość
Owszem byłabym posłuszna "panu i władcy" gdyby mnie kochał i dbał o moje dobro i nie niszczył mnie psychicznie. Ale cóż takich facetow NIE MA Są tacy ktorzy zawsze stawiają swoje przyjemnosci ponad miłość i szacunek należny swojej ukochanej żony

Gość gość
Ja wiem.nie brac slubow i problem rozwiazany.

Gość gość
Gdzie Ci mezczyzni prawdziwi tacy ?????

Gość ale badziew
Liczba rozwodów by spadła, gdyby zniknęła moda na to, że dzieci w wieku 20 lat biorą śluby, a potem się dziwią, że coś nie idzie. :)

Gość gość
Kobiety baaardzo czesto biora pierwszego lepszego bo boja sie samotności . Lepszy wrobel w garsci niz ... Wierza naiwnie ze kochas sie zmieni po ślubie - biedne istoty ,nie sluchają nokogo zwalajac na zakochanie . Faceci po to zeby Miał kto miske pod nos podstawić i w wiadomo po co :-D

Gość gość
Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą, nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego, nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma.