Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o alimenty

Polecane posty

Gość gość

Byly rapotwnie przestal placic alimenty na syna. Zozylam sprawe do komornika ale po 2 miesiacach egzekucja bezskuteczna. i zlozylam papiery o alimenty z funbduszu. od kwietnia placi mi opieka. dzis patrze na konto a tam cala zalegla kasa z tytulu alimentow. za okres od listopada 2013 do maja 2014- wlacil na konto 2500zł. i co teraz. nie moge z 2 zrodel pobierac kasy.

Gość gość
zglos to do funduszu i najprawdopodobniej bedziesz musiala oddac niestety pieniadze ktore dostalas od nich

Gość gość
to wiem ze oodam. ale jakies problemy moge miec? a jak on znwo przestanie placic?

Koniecznie musisz zglosic im szybciej tym lepiej. A tą kase on powienien oddać panstwu za to ze przez te miesiace placiło za niego. Ty zgłoś a resztą zajmie się urzedniczka dokładnie Ci powie czy musisz oddawac Ty te pieniadze

Problemow nie. A jezeli się sytuacja powtorzy to najpierw z nim sie skonsultuj czy ma zamiar płacić czy ma mu dług u komornika rosnąć. Zawsze mozesz znowu do funduszu wystapic i tak w kolko

Gość gość
bylam dzis w opiece ale nie bylo pani kotra zajmuje sie tylko swidczeniami z funduszu. a nikt mi nie chcial pomoc. a ma byc dopiero w piatek.

Gość gość
jutro ma byc. dni mi sie myla.