Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposób na męża

Polecane posty

Gość gość

Od wczoraj protestuje i zaczęłam głodówkę .Powodem jest mój mąż ,nie wiem czy to dobry pomysł ,ale nie mam pojęcia jak mam na niego wpłynąć ,aby liczył się z moim zdaniem. Ciągle słyszę ,że nie mam interesować się tym w jaki sposób on żyj****ardziej chodzi mi o to ,że ciągle pracuje ,a jak mu zwracam uwagę żeby z nami spędzał wolne chwile (samotne spędzanie weekendów do przyjemnych nie należy)to on w bardzo chamski sposób rzuca do mnie ,żebym się w ogóle nie interesowała (podkreślam chamski!!!!) Po ostatniej kłótni stwierdziłam ,że musze to w jakiś sposób skończyć ,a że nie pomagają rozmowy typu ,nie odzywaj się tak do mnie, postanowiłam ,że rozpocznę głodówkę mimo tego, że pracuje i codziennie w tej pracy musze być .Oczywiście wczoraj mój mąż niczego nie zauważył ,nawet to ,że nie zjadłam obiadu (choć jadamy je zawsze razem ).Wiadomo facet, głodówka musi potrwać klika dni zanim coś zauważy ,mam nadzieję ,że się nie wykończę ,i może szybko zwróci uwagę na to ,że chudnę ,czy cos w tym rodzaju. Wiem ,że on ma hopla na puncie zdrowego odżywiania się ,więc jak mu odpowiem na jego uwagi o mojej głodówce(jak już będą),aby się nie interesował ,to może go ruszy.

Gość gość
Gorzej jak mu miesiac zajmie zauwazenie i uschniesz :D Wode chociaz pij !

Gość gość
To jeden z najgłupszych pomysłów o jakich słyszałam

Gość gość
bardzo zły sposób w stylu, na złość mamie odmrożę sobie uszy...robiłam tak jak byłam dzieckiem, w ramach protestu głodowałam... żaden facet nie jest tego wart, by dla niego ryzykować własnym zdrowiem...lepiej sama zacznij mieć soje zycie, wyjdź gdzie z koleżankami, pojedz na jakąs wycieczkę, dbaj o siebie...to lepiej zadziała :)

Gość landrynnna
hehe strajk głodowy :) może go lepiej do sypialni nie wpuszczaj..szybciej zauważy:)

Gość gość
Do sypialni nie wpuszczac? Ale Ona chce jego karac nie siebie ..chyba :D

Tak, zagłódź się na śmierć. On będzie zadowolony bo w końcu pozbędzie się kata :D 🖐️

Gość gość
jestes gruba?

Gość gość
To moze powinien byc nie sposob na meza ,a sposob meza jak zaglodzic zone zeby zrzucila nadwage ;)

Bardzo dziwny sposób sobie wybrałaś. Wątpię że się to uda bo facet stwierdzi że jadłaś gdzieś wcześniej i nie zwróci uwagi. Nie możesz z nim porozmawiać? Oczywiście że nie jest to fajne,ale są inne sposoby. Może wymyśl coś i postaw go przed faktem dokonanym. Ile jesteście razem?Jak wcześniej się dogadywaliście? Czy coś się zmieniło?

Gość gość
zapewne zauwazy jak ty juz bedziesz w bardzo fatalnym stanie, albo wcale nie zauwazy uznajac, ze nie bedzie sie wtracal w twoje sprawy tak jak i on nie chce bys ty wtracala sie w jego

Bez sensu,przeciez siebie karzesz w en sposob a nie jego. A nawet gdy on zauwazy nie jesz ewentualnie pomysli ze jestes na diecie. Jesli to nie glupie prowo z Twojej strony to marnie widze przyszlosc dla Was razem,ziarnko niewmawirci,goryczy,watpliwosci juz zostalo zasiane., . Ale moze wy mysl cos ińego.

Gość fajny sposób
na wychowanie chama ;) I fajna autorka. Chociaż jadają razem to on nie zauważył, że ona nic do pyska nie wzięła. :( A w łóżku bierzesz?

Gość gość
taki maz to nie wiem na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
Nie tędy droga. Po co chcesz sobie robić krzywdę, lepiej sobie dogadzaj ile wlezie, Tobie również się trochę przyjemności od życia należy. Mój mąż też bywa chamski, to z nim nie gadam wtedy i mówię mu że z chamami nie gadam i żeby się zastanowił jak się zachowuje. Lepiej zadbaj o siebie i swoją przyszłość zamiast jeszcze się dobijać głodówkami :)