Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukaj_mnie

powrót do byłego męża...

Polecane posty

Gość szukaj_mnie

Witam. Zacznę od początku. Byłam w związku przez 5 lat, po 3 latach chodzenia ze sobą wzięliśmy ślub cywilny, w tym czasie pojawiło się dziecko. Niestety zaczęło nam się z mężem nie układać, kłótnie o byle drobiazg itd, w końcu nie wytrzymałam i postanowiłam się rozwieść, wszystko poszło "dobrze: rozwód bez orzekania o winie, bo oboje byliśmy winni naszemu rozpadowi. obecnie jestem w związku ale nie układa mi sie w nim, nie rozmawiamy z moim partnerem, po prostu coś między nami pękło. Z byłym mężem mamy świetny kontakt, lepszy niż kiedy kolwiek. zaczęłam za nim bardzo tęsknić i czuję nadal miłość do niego, on czuje to samo. Wiele sobie przemyśleliśmy,wiemy gdzie popełniliśmy bład. obecnie córka ma 3 i pół roku i wiem że bardzo tęskni za ojcem, tak samo jak i ja za nim tęsknię. chciała bym do niego wrócić i wiem że on też by tego bardzo chciał. Czy któraś z Was wróciła do byłego męża? jak Wam sie układa? Jak rozstać się z obecnym partnerem? nie wiem sama co mam robić. pomóżcie.pozdrawiam

Musiałabym upaść z wieżowca na łeb, żeby w ogóle nawet pomyśleć o powrocie do byłego, nawet jakby był najlepszy Nie rozwodzi sie bez powodu, dla mnie rozwód był ostatecznością i nie ma takiej opcji, żeby powody tej ostateczności znikły. Albo pochopnie wzięłaś rozwód, albo straciłaś trzeźwy osąd sprawy, bo zapomnialaś, dlaczego go wzięłaś. To, że nie układa się z nowym facetem, to nie jest argument dla powrotu do starego.

Gość gość
jak tak mozna na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ