Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukaj_mnie25

25powrót do byłego męża...

Polecane posty

Gość szukaj_mnie25

Witam. Zacznę od początku. Byłam w związku przez 5 lat, po 3 latach chodzenia ze sobą wzięliśmy ślub cywilny, w tym czasie pojawiło się dziecko. Niestety zaczęło nam się z mężem nie układać, kłótnie o byle drobiazg itd, w końcu nie wytrzymałam i postanowiłam się rozwieść, wszystko poszło "dobrze: rozwód bez orzekania o winie, bo oboje byliśmy winni naszemu rozpadowi. obecnie jestem w związku ale nie układa mi sie w nim, nie rozmawiamy z moim partnerem, po prostu coś między nami pękło. Z byłym mężem mamy świetny kontakt, lepszy niż kiedy kolwiek. zaczęłam za nim bardzo tęsknić i czuję nadal miłość do niego, on czuje to samo. Wiele sobie przemyśleliśmy,wiemy gdzie popełniliśmy bład. obecnie córka ma 3 i pół roku i wiem że bardzo tęskni za ojcem, tak samo jak i ja za nim tęsknię. chciała bym do niego wrócić i wiem że on też by tego bardzo chciał. Czy któraś z Was wróciła do byłego męża? jak Wam sie układa? Jak rozstać się z obecnym partnerem? nie wiem sama co mam robić. pomóżcie.pozdrawiam

Gość gość
Ja może nie wrocilam do męża, ale mam troche inna sytuacje. Byłam kiedys z facetem 3 lata, rozstaliśmy się on wyjechał, ale pisał do mnie przez te wszystkie lata, ja w tym czasie znalazłam kogos innego, ale też nam nie wyszło, w styczniu mnie zostawił... i moj byly non stop do mnie pisze, kontakt nam sie odnowił, bo juz jestem sama, wiec mogę z nim normalnie pisać i rozmawiać i sama nie wiem, czy nie wrocic do niego, zawsze można dawać sobie szansę... Poza tym masz dziecko, a on jest ojcem, wiec tym bardziej możesz sprobować

Gość gość
Up

Gość gość
Up