Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powinnam do niego napisac ?? prosze o rade !

Polecane posty

Gość gość

4 miesiace temu rozstalam sie z chlopakiem i nie moge o nim zapomniec... Probowalam spotykac pisac z innymi ale caly czas porownuje ich do niego i nic z tego nie wychodzi, rozstalismy sie przez klotnie mowil ze juz nie potrafi ze mna byc ale mnie kocha. Ostatnio mam chec napisac do niego zaproponowac spotkanie ale wacham sie boje sie ze nie odp itd. Co zrobic napisac czy lepiej nie ?

Gość gość
jak ci zalezy napisz lepiej wiedziec ze nic z tego niz sie wiecznie zastanawiac

Gość gość
Zapomnialam dodac ze mielismy sie spotkac z miesiac temu ale wyjezdzal mial sie odezwac jak wroci i nic...

Gość gość
czyli mu nie zalezy....

Gość gość
na pewno nie na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
po 4 miesiacahc jesli sie nie odezwal to nic z tego nie bedzie

Gość gwoli wyjasnienia
jesli ci to jakos pomoze podjac ostateczna decyzje to odezwij sie jeszcze jeden jedyny raz, jesli natomiast jeszcze bardziej cie podlamie jak nie zareaguje, to moze lepeij od razu dac sobie spokoj.

Gość gość
No ale on jest strasznie dziwny zruwajac ze mna mowil ze mnie kocha a jak dla mnie jak sie kogos kocha to probuje sie rozwiazac problem a nie konczyc zwiazek sam mowil ze mozemy sie spotykac po kolezensku nie wiem co robic wiem ze napisac mi nic nie szkodzi ale nie chce takiej sytuacji ze napisze a on nie odp albo mnie oleje...

Gość gość
sluchaj, jakby kochal to by nie zrywal - proste! Po 4 miesiacach to napewno ma juz jakas panne to raz, a po drugie jakby mu zalezalo nawet na tych kolezenskich kontaktach z toba, to by sie odezwal po tym niby wyjezdzie (jesli faktycznie gdzies wyjechal)

Gość gość
Wyjechal naprawde do pracy, i wiem ze nie ma nikogo mamy wspolnych znajomych jakby kogos mial zaraz by wiedziala

Gość gość
nawet jak nikogo nie ma na stale, to nie zmienia faktu, ze toba tez nie jest zainteresowany. Obiecal, ze po powrocie sie odezwie, i co? I nic....czyli ma cie gdzies. Chcesz sie ponizac, to pisz...

Gość gość
"Po 4 miesiacach to napewno ma juz jakas panne to raz" LOL ale dlaczego niby na pewno??? To rozumiem że każdy jak się rozstaje musi od razu zaraz kogoś mieć, a jak już miną 4 miesiące to już po prostu MUSI, nie kumam, może być sam, ale może nie chcieć z nią być. Myślę autorko, ze jak zaporponował kolegowanie się to już nic do ciebie nie czuje! Jakby czuł to by nie zrywał...

Gość gość
możesz napisac ale tylko dla własnego komfortu psychicznego, on do ciebie nic nie czuje, niestety tak to jest u facetów, słowo kocham wypowiada się bardzo łatwo i to nagminnie, a nic nie znaczy, liczą się czyny, a nie słowa, faceci naprawdę nie są tacy skomplikowani patrz na czyny tu wszystko jest klarowne - zerwał bo nie chciał z tobą już być! tu nie ma drugiego dna

Gość gość
Macie racje dziewczyny wlasnie tego potrzebowalam zeby ktos mi to uswiadomil nie napisze do niego moze szybciej bym sie z tym uporala gdyby nie mowil mi ze dalej mnie kocha jak by powiedzial ze znudzilam mu sie moze bardziej by zabolalo ale chociaz to by byla jasna sytuacja a tak ja glupia myslalam sobie ze minie troche czasu i uda sie to naprawic