Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci "nie prawiczki" wymagają od dziewczyn dziewictwa?? REAKTYWACJA

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czemu mój temat został usunięty, nawet nie zdążyłam zobaczyć odpowiedzi czy są jeszcze normalnie myślący faceci.

Gość gość
Może kafeteria sie obraziła że napisałam że są faceci którzy pieprzą wszystko co sie rusza a kiedy szukają żony, wymagają żeby była dziewicą. No cóż ale to prawda.

Gość gość
bo każdy ma prawo wymagać, ale druga strona nie musi się godzić, jesteśmy wolnymi ludźmi

Gość gość
nie ma prawa wymagać tego do czego dania sam nie jest zdolny

Gość gość
nie wiem o co ci chodzi- nikt nigdy nie wymagał ode mnie dziewictwa. czas zacząć wychodzić z domu do prawdziwych ludzi, zamiast wiedzę o mężczyznach czerpać z tak niereprezentatywnego źródła jak forum dla gospodyń domowych, na którym przecież nie ma żadnych normalnych facetów tylko męskie pipy, z zasady przerażone kobiecą seksualnością i ich przeszłością erotyczną..

Gość gość
:D to było dobre

Gość gość
nie ma prawa wymagać tego do czego dania sam nie jest zdolny x MA PRAWO, ale druga strona może go olac

Gość gość
Dokładnie, na tym form siedzą pipy i nie masz co się przejmowac :) A jeżeli w realnu takiego spotkałaś to znaczy, że jest użytkownikiem kafeteri xD Więc sie nie martw, nie mysl, że jetstak źle i szukaj lepszego towarzystwa.

Gość gość
jak tak robi to jest fałszywy

Gość gość
i kobieta też nie ma prawa wymagać żeby facet miał mieszkanie i samochód SKORO SAMA NIE MA

Gość gość
ma prawo, bo to facet ma dbać o rodzine, on w ciąże nie zachodzi

Gość gość
z zasady przerażone kobiecą seksualnością i ich przeszłością erotyczną.. x ale z dziewczynami które miały co tydzień innego nikt normalny NIE ZWIĄŻE SIĘ, kto chce szmate którą miał każdy

Gość gość
a jeśli nie widziś powodów dla których miałbyś sie zaopiekować swoją ukochaną i waszymi dziećmi to znaczy że jesteś jedną z tych męskich pip

Gość gość
a kto chce sz/ma/cia/rza który miał każdą sz/ma/tę?

Gość gość2
każdy może sobie wymagać czego chce:o ale szczerze mówiąc w realnym życiu nie zauważyłem żeby wielu nie-prawiczkom jakoś szczególnie na tym zależało

Gość gość
a kto chce sz/ma/cia/rza który miał każdą sz/ma/tę? x widać kobiety chcą ha ha, na odwrót NIGDY

Gość gość
"ale z dziewczynami które miały co tydzień innego nikt normalny NIE ZWIĄŻE SIĘ, kto chce szmate którą miał każdy" co tydzień innego to jasne, ze nie. Ale jak można od np 23 latki która jest po 5 letnim związku wymagać aby była dziewicą? Jak ma się 18lat można mysleć o dziewicy, ale nią jak ma się 20pare czy 30.

Gość gość
JEEBANE HIPOKRYTKI :D. "a jeśli nie widziś powodów dla których miałbyś sie zaopiekować swoją ukochaną i waszymi dziećmi to znaczy że jesteś jedną z tych męskich pip" - czyli jeśli facet nie ma samochodu i mieszkania, aby "zaopiekować" się kobietą to jest męską pipą? kobieta wniesie do związku tylko tyłek, a facet ma dbać o resztę? w takim razie po co komu taki związek skoro o seks bez zobowiązań w dzisiejszych czasach nie jest trudno...

Gość gość
skoro uważasz że kobieta bez samochodu i swojego mieszkania wnosi do związku tylko tyłek to powodzenia w życiu ...

Gość gość
Bo tak jest, macie tylko wymagania i nic więcej do zaoferowania. Ale na tym forum postawa roszczeniowa to norma, zwłaszcza gdy samemu nie ma się nic do zaoferowania. :)

Gość gość
Ale jak można od np 23 latki która jest po 5 letnim związku wymagać aby była dziewicą? Jak ma się 18lat można mysleć o dziewicy, ale nią jak ma się 20pare czy 30. x ja nie wymagam, ale napisałas że faceci -przerażone kobiecą seksualnością i ich przeszłością erotyczną.. ... więc niedziewica niedziewicy nie równa

Gość gość111
Mnie zawsze zastanawiało czemu kiedy facet uwodzi każdą która mu się nawinie jest casanową i wszyscy są w podziwie, ale jak kobieta uwiedzie kilku facetów to jest k/u/r/w/ą.

Gość gość
Mnie zawsze zastanawiało czemu kiedy facet uwodzi każdą która mu się nawinie jest casanową i wszyscy są w podziwie, ale jak kobieta uwiedzie kilku facetów to jest k/u/r/ x bo facet musi się potrudzic, nie dostanie seksu od tak, a kobieta tylko rozłoży nogi bo seks ma na zawołanie

Gość gość
ojej, żebyście się nie przetrudzili :O