Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luzna pochwa po zdradzie

Polecane posty

Gość gość

Mam wrazenie, ze dziewczyna mnie zdradza. Czasami jest inna, taka luzniejsza. Wiecie co mam na mysli. Pytanie w zwiazku z tym mam. Jaki czas po tym mozna czuc ze pochwa jest luzna?

Gość gość
Może mi pomożecie? :( Jak długo mozna wyczuc, ze ktos uprawial sex?

Gość gość
dziecko, wracaj do szkoły i powtorz anatomię. Albo wygoogluj chociaż, bo takiej bzdury dawno nie czytałam

Gość boochaj
twoja dziewczyna ma wiadro czasami sie tam zlewam.

Gość gość
boochaj - tego tobie zycze.

Gość gość
Wracam po nocce, odsypiam, i wieczorem czuje, ze cos nie jest tak. Dlatego moje pytanie

Gość gość
Wypowie sie jakas pani?

Gość gość
Może poderwała jakiegoś ogiera ze stajni, albo słonia? Jest luźniejsza od zdrady? to ile ma ten kochanek... pół metra?

Gość gość
Jasne chodzi do zoo :/ Mowie powaznie, to sie czuje. Jest na początku luzniej. Mowie o wejsciu. Przeciez to logiczne jest

Gość gość
stuknij ty się w głowę :( A może ty trzepiesz gdzieś na boku i ci maleje za każdym razem. Bo nie wiem czy wiesz, że im więcej tym mniejszy

Gość gość
Ty się stuknij. Pacan. Wracam z pracy, klade się spac. Dziewczyna wieczorem, gdy się kochamy jest "rozjechana" Tak, jak czasami kochalismy się np wczesniej cala noc a potem jest luzna. Czuje to, bo wchodze gladko, nie czuje jej

Gość gość
Nie jestes baranem.Robi cie w konia na 100% i radze ci daj se spokój z typiarą ;) Pozdrawiam sedecznie.A panie niech i też się zastanowią bo świat shodzi na psy gdyby su.. nie dała pies by nie brał!

Gość gość
Możesz i też olać uczucia i laske bo jak ma się puszczać to będzie i tak. Twój wybór hmm wiesz człowiek świadomy niekiedy bywa trzeba wiedzieć na co się godzimy życie świat ludzie nie jest bajką tam gdzię się dzieją takie rzeczy tam nie ma uczuć prawdziwych.

Gość gość
W mojej wiadro stoi ...

Gość gość2
Gdy uprawiasz sex z partnerką codzieńnie:Zwróć uwagę dajmy na to gdy jesteśćie ze sobą 24h nawet i miesiąc załóżmy że na wakacjach gdzieś razem wtedy właśnie wiesz że ona tylko z tobą i czujesz pochwę jej tak jak czujesz.Naturalne że w trakcie cyklu nawilżenie się zmienia jak i objetość pochwy u partnerki.Jeżeli nie jesteście przy sobie 24h pracujecie widujecie sie w domu dopiero i ty odczówasz wyrażnie zmianę wyrażną podkreślam niż wcześniej gdy byliście ze sobą 24h na dobe nie spuszczając siebie z oczu to owszem ona zdradza wiem to bo wiem :) Jeżeli zdradzi cię raz na jakiś czas tzw skoki w bok tego nie wyczujesz możesz jedynie coś stwierdzić po zachowaniach zapachu nie natualności jej choć i bywa tak że są i takie aktorki świetne i będziesz niestety jak piesek tzw psem nom. Jeżeli czujesz naprawdę regularną zmianę w partnerce wyrażnie odczówasz je niż dotychczas a uprawiacie seks taki sam jak zwykle to owszem ta kobieta już nie jest wporządku.Fakt faktem zmiany pojawiają się podczas podniecenia nawilżenia ale bez przesady panownie i kobiety :) Patrz na jej wargi czuj ją obserwuj hmm radziłbym mało mówić nie okazywać nic popostu obserwować takie osóbki napewno z czasem będziecie wiedzieć co zrobić bo nie ma co liczyć na zmiany u tego typu charakterów nigdy pewności nikt mieć nie bedzię to się tyczy kobiet jak i mężczyzn nie mówmy o jednej płci ludzie to ludzie.

Gość gość2
A więc pamiętajcie.Gdy wasza partnerka jest inna niż zazwyczaj tam i wy to czujecie poprostu najzwyczajniej w świecie coś nie gra nom.No chyba że skacze rzadko tzw cichodajka to nie wyczujesz tego zbytnio bo nie da sie no. A te panie co mają coś przeciwko temu co piszę sobie tutaj ja o to :) Proszę się nie bulwersować.Nie szczycę się tym że miałem związków wiele przecież na miłość bajkową nie ma co liczyć nie licz na zawiele i uchroń się. Pozdrawiam

Gość gość
ja pieerrr... idiotow naprawde nie sieja sami sie rodza, i nie chodzi o to, ze sobie tumanie bardzo opiniotworcze miejsce wybrales na pytanie, ale o samo pytanie..wracaj ty glabie do szkoly bo faktycznie takiej bzdury dawno juz nie slyszalam, nawet myslalam, ze to prowo, ale ty za glupi na prowo jestes OMG kup sobie ksiazke od biologii debilu albo wygoogluj, albo zrob cokolwiek, ale sie nie kompromituj..bo takim kretynom powinni karnie k***sy ucinac

Gość niestety to prawda

post wydawał się głupi ale, taki nie jest. U mnie jest tak samo. Podczas stosunku pochwa jest ciasniejsza, ale gdy na przykład nie robimy tego ze 2 tygodnie to w trakcie stosunku jest mega luźna a czasem czuć jej dziwny zapach, szczególnie jak wraca z pracy. Jeśli jest luxniejsza oznacza to że ktoś ją rozpycha

Gość Ewuniaaa
14 godzin temu, Gość niestety to prawda napisał:

post wydawał się głupi ale, taki nie jest. U mnie jest tak samo. Podczas stosunku pochwa jest ciasniejsza, ale gdy na przykład nie robimy tego ze 2 tygodnie to w trakcie stosunku jest mega luźna a czasem czuć jej dziwny zapach, szczególnie jak wraca z pracy. Jeśli jest luxniejsza oznacza to że ktoś ją rozpycha

Nie wiem w czym macie kłopot mężczyźni. Mój mąż nie wyczuwa różnicy, jak kocham się z nim po kochanku. Macie chore domysły, a nawet jeśli to co wam szkodzi. 

Dnia 20.03.2019 o 23:13, Gość Ewuniaaa napisał:

Nie wiem w czym macie kłopot mężczyźni. Mój mąż nie wyczuwa różnicy, jak kocham się z nim po kochanku. Macie chore domysły, a nawet jeśli to co wam szkodzi. 

Cipa nie mydło i się nie wymydli. Nie ma co żałować kobiecie dupy. Zamiast się użalać to zadbajcie o kobietę, aby nie miała powodu do zdrady. Według mojego doświadczenia wcale nie jest luźniejsza po zdradzie, tylko wasze przyrodzenie z czasem ma wiele do życzenia.

8 godzin temu, Darek M napisał:

tylko wasze przyrodzenie z czasem ma wiele do życzenia.

Rozumiem, że Ty masz cipe i nie utożsamiasz się z płcią męska? No chyba, że taki z Ciebie Alvaro, że inni mają problem z przyrodzeniem poza Tobą oczywiście 😂 

Zapytaj ja wprost. Powiedz ze jest jakas luzna😂  przynajmniej zobaczysz jej reakcje. Zycze powodzenia.👌

Gość gość...
14 godzin temu, Piotr napisał:

Zapytaj ja wprost. Powiedz ze jest jakas luzna😂  przynajmniej zobaczysz jej reakcje. Zycze powodzenia.👌

Już na pewno Ci odpowie, moja tak tak ma po rżnięciu z moim szefem

Gość Dert

Tak jest masz rację, większość kobiet ciasnych po stosunku są luzniejsze przez 2-4 godziny, ginekolog badając bez problemu wie czy był stosunek czy nie, masz rację, kobiet lepiej nie słuchać w tych wypowiedziach, zaleta twoja że jazysz takie rzeczy, bo inni się śmieją a mają rogi