Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge zagescic mleko kleikiem

Polecane posty

Gość gość

Ryzowym niemowlakowi 3m? Pomimo tego ze pije ok 180ml mleka co godzine, malo przybiera na wadze.

Gość gość
A czemu co godzinę je?

Gość gość
180 ml co godzine?????????? to nie normlane i ty mu jescze chcesz zageszczac mleko? idz do lekarza jak nei przybiera na wadze , dziecko na mm musi miec 3 godzinna przerwe miedzy posilkami zeby organizm wszytsko przetrawil

Gość gość
a to ze nei przybiera to nei wiena tego ze nie je jak juz zauwazylas, no chyba ze wsytzko ulewa a wcale bym mu sie nie zdziwila jakby wylewalo mu sie z zoladka po takich ilosciach jedzenia

Gość gość
Je co godzine bo jest jest ciagle glodny. Urodzil sie w waga 3700 a teraz wazy 5100.

Gość gość
No to ma normalna wagę moja urodziła się 3250 a gdy miała 3 mies ważyła 5060. Co godz tyle mleka?? Teraz moja ma 5 mies i je cxo 4-5 godz 150 ml. Daj dIexku spokój

Gość gość
radze ci powiedziec o tym lekarzowi, moj w tym wieku jadl 6 razy po 150ml w ciagu doby i jest dosyc sporym dzieckiem, skad wiesz ze jest glodny? moze mu pic zrob moze to cos innego, nie moze byc glodny po takiej ilosci jedzienia, chyba ze to przez niego poprostu przelatuje a organizm nic nie przyswaja

Gość gość
Po kazdej porcji z pmpersa az sie wylewa ale mysle ze to moze byc po moim mezu ktory moze zjesc dwa razy tyle co ja a wazyc tyle samo. Moze to dobra przemiana po prostu? Chcialam kleikiem zageszczac glownie w nocy bo wstawanie co 2 godz mnie juz zaczyna wykanczac

Gość gość
poradz sie lekarza moze poprostu zmien mleko

Gość gość
chyba tak no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ