Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milusiaami

Czy mozliwa ciąza??

Polecane posty

Gość milusiaami

Witam ciagle nurtuje mnie pytanie czy jestem w ciąży a przechodząc do sedna sprawa wygląda tak : okresu brak od 3 tyg ale przy stosunku pojawia się krwawienie jak jest członek w srodku , dlatego tez poszłam do gina we wtorek czyli 2 dni temu zbadal i uznał ze nie widzi nic niepokojącego szyjka rozpulchniona ale ciąży nie widać lecz stwierdził bym zrobiła test z krwi Bete hcg i na 20 maja mam USG no wiec poszlam na to badanie i wykazało 0.100 czyli brak ciąży . martwię się co to może być ... Czy któras z was miała negatywna Bete a była w ciąży ??

Gość gość
nie można mieć negatywnej bety i być w ciąży, bo to hormon ciążowy

Gość milusiaami
na innych forach znalazłam wpisy kobiet ze jednak to się zdarza

Gość milusiaami
co to za link ??

Gość gość
to się nie zdarza, bo jest niemożliwe

Gość milusiaami
http://forum.gazeta.pl/forum/w,19585,135698986,,Czy_beta_zrobiona_za_wczesnie_moze_byc_negatywna.html?v=2 tutaj i na innych forach sa wzmianki ze jednak cos było wiec... ja nie z tych co się nakrecajas bo mam już 2 dzieci ale chodzi mi o to czy sa na forach kobiety co jednak miały taki przypadek

Gość gość
skoro 3 tygodnie temu powinnaś mieć miesiączkę, to po takim czasie beta na 1000% byłaby dodatnia

Gość gość
a miesiączka może się spóźniać nie tylko przez ciążę, ja bym ci radziła zrobic badania hormonów

Gość milusiaami
mój gin twierdzi ze mi się poprzesówalo i dopiero się cos może zaczynać bo na badaniu nic nie widać ale szyjka pulchna , w 2 ciąży robiłam testy sikane co tydzień w sumie 9 i wszystkie negatywne a beta dodatnia i nawet widziałam na usg bijące serduszko wiec to nie jest powiedziane ze hormony pokazuja prawde na testach

Gość gość
piszesz, że nie jesteś z tych nakręcających się, chyba jednak jesteś, nie będę Cię nadal przekonywała, że ciąża przy takiej becie jest niemożliwa, w momencie kiedy zarodek zagnieżdża się w macicy, zaczyna być wytwarzana gonadotropina kosmówkowa, bez niej ciąży nie ma , a macicę masz rozpulchnioną przed każda miesiączką

Gość milusiaami
przeczytalas wpisy z linku co podałam ?? tam kobieta pisze ze miała taki przypadek wiec się zdarza i właśnie tu szukam takiej osoby