Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki przestancie porownywac swoje dzieci

Polecane posty

Gość gość

i popadac w durne paranoje!!!! To, ze wasze dziecko nie siada w 7 miesiacu a kolezanki dziecko siadlo w 6 nie oznacza, ze od razu macie leciec do lekarza!!! Tak samo nie podniecajcie sie az tak bardzo jak wasze dziecko zaczelo chodzic w wieku 11 miesiecy a ku waszemu zdziwieniu dziecko kolezanki nie chodzi w 15 miesiacu .

Gość gość
te porównywanie to nic jeszcze ! Znam takie laski co jak koleżanki dziecko zaczęło siadać w 6 m-cu to ona w 4 sadzała na siłe i robiła zdjęcia, dawała na fb albo forum z tekstem że juz siedzi ! tak samo było z raczkowaniem -dzisiaj leżała na brzuchu a dla tej paranoiczki już raczkowała :D

Gość gość
to kwestia doswiadczenia w macierzynstwie.Przy 1 dziecku tez sie martwilam, ze jakos wolno mu wszytsko idzie. Przy drugim ciesze sie, ze jeszcze tyle rzeczy nie robi bo wiem ze mam teraz wiecej spokoju. I wiem, ze nadrobi wszytsko z nawiazką

Gość gość
a moja chodziła w wieku 8i pół miesiąca. Bałam się, że ma nadmierne napięcie mięśniowe. Tak źle i tak nie dobrze.

Gość gość
rozumny czlowiek ma oczy szeroko otwarte na swiat, wiec porównuje, nie tylko w temacie dzieci, ale i w innych oraz wyciaga rozsądne wnioski. Nie znaczy to, ze ma popadac w paranoje.

Gość gość
Ostatnio spotkalam koelzanke z pracy. Ja jestem na macierzynskim. Jak uslyszala ze moje 7,5 miesieczne niemowle nie siada ,to skomentowala: no moj Przemus to juz w 6 meisiacu siadal,moze idz do lekarza? bez komentarza ....