Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy trzeci trymestr zleciał Wam szybko czy wolno?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Pytanie moje tak jak w temacie. Jutro rozpoczynam 28 tydzień i zastanawiam się czy trzeci trymestr się dłuży. Szczerze mówiąc I i II trymestr mi się strasznie dłużyły może dlatego że była zima i długie wieczory spędzone w domu. Proszę o opinie.

Gość gość
Mi bardzo szybko, miałam termin na sierpień, ale urodziłam pod koniec lipca. Ciesz się tymi ostatnimi tygodniami, bo potem już prędko nie będzie czasu na relaks :-) ja nawet nie zdążyłam kupić wyprawki, wózka, łóżeczka, ciąża była zagrożona i byłam kilka razy w szpitalu.

Gość Sandra 1000000
mi się ciągnęło a na dodatek miałam cukrzyce ciąz, no masakra z dietą :( Ale dzisiaj moje dziecko ma prawie rok i jest SUPER :) powodzenia :)

Gość gość
Pocieszam się że jest wiosna. Może już nie będzie mi się tak dłużyć. chociaż pogoda nas nie rozpieszcza. Z dnia na dzień wyczekuję lepszej pogody na spacery a tu w sumie ciągle przelotne deszcze. w kwietniu przechodziłam straszna infekcję i musiałam brać antybiotyk. teraz cały czas się boję żeby się nie zaziębić.

Zdecydowanie wolno ;) Może dlatego że rodziłam na początku września i właśnie III trymestr spędziłam na wielkich upałach.Puchłam,byłam obolała....a jak człowiekowi źle to wszystko się dłuży :D

Gość gość
im dalej w las, tym szybciej ;), tym bardziej że było lato i zawsze więcej wrażeń ;), zleci :)

Gość gość
Dluzyl się okropnie

Gość gość
Ja jestem obecnie w 3 trymestrze ciazy i mam juz dosc, strasznie mi sie dluzy chcialabym, zeby juz bylo po wszystkim.

Gość gość
Mi zleciał szybko były święta, sylwester. Ale ostatnie dwa tygodnie mega sie dluzyly.

Gość gość
czy też maiłyście zapchaną głowę myślami i stresa?

Gość betix
mi szybko. chyba najszybciej ale było ciężko . jeszcze pamiętam jak np. lezalam na plecach i chciałam się podnieść do góry :) ale nie dalo rady :) trzeba było na bok i dopiero z łóżka się wydostać :)

Gość gość
Mi sie ciągnął okrutnie.