Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawić aby kobieta bluszcz po 3 latach odeszła

Polecane posty

Gość gość

Chce wykombinować tak aby to ona chciała zakończyć związek. Oczywiście sam próbowałem go zakończyć ale się kończyło błaganiem na kolanach i płaczem. Dodam tylko, że ona jest bluszczem i jest zależna finansowo ode mnie.

Gość gość
kobieta bluszcz przede wszystkim uwiązana jest emocjonalnie

Gość gość
nie rozumiem takich kobiet bez honoru jak mozna kleczec i prosic na kolanach jesli jest tak jak piszesz to nie zerwie sama nie masz wyjscia musisz z nia byc

Nie da się takiej wytłumaczyc. Trzeba nie spełniac jej oczekiwań, wtedy będzie nieszczęśliwa w związku i będziesz mógł powiedzieć ze ty też źle się w nim czujesz i odchodzisz. Zmienić nr tel i najlepiej adres

Gość Zuzanna Amelia ææ
Powiedz ze sie nie ozenisz nawet jak wpadnie, ukroc finanse i zacznij sie oficjalnie rozgladac za innymi i na inne wydawac kase.Wydobadzz niej przyzeczenie , ze w ramach Waszej dlugotrwalej znajomosci bedzie swiadkiem na Twoim slubie Na pewno sama odejdzie.

Gość gość
Przestan ja podlewac

Gość gość
odciac ja od siebie, nie dawac sie blagac, ignorowac, powiedziec wprost, ze to koniec i odciac sie calkowicie, nie reagowac na kontakt itd.

Gość gość
Nie da się tak po prostu odejść. Z poprzednią dziewczyną było łatwo. Powiedziałem wprost i się pożegnaliśmy. Miała łzy w oczach ale nie robiła scen. A ta z którą jestem nawet mi nie pozwoli wyjść bo siłą przytrzyma i zaleje pokój łzami. Nie mogę długo patrzeć jak tak ryczy i wymyśla, że "nic dla niej nie znaczę i traktuję ją jak śmiecia".

Gość gość
to nie ona jest bluszcz tylko ty jesteś totalny pantoflarz!!!

Gość gość
nie chcesz z nią być, ale bzykasz ją cały czas, nie?