Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znów mnie uderzył

Polecane posty

Gość gość
Miastem trudno to nazwać. Mieszkamy w tzw. Polsce B. Bezrobocie ogromne, studia nic nie zmieniają. Owszem, mamy wspólne konto.

Gość gość
Wypłac cała kase z konta, skoro jest wspolne, to Ci nie powie, ze ukradlas.. Nie wiem jak prawnie to wyglada, ale skoro pieniadze sa wspolne to chyba masz prawo je w calosci wyplacic?

Gratulacje dla autorki. Bedzie dobrze. Tersz na policje .daj podanie do sadu o alimenty dla Was czyli dla siebie i dziecka i nie patrz na honor ze nie chcesz od niego alimentow ,mi sedzia prawie po czole popukal ze bedac tak w dramatycznej sytuacji nie wezme ich na siebie. Zrob dziecku paszport bo wiadomo jakue warunki w Pl. A co do faceta to olej go jest na swiecie duzo normalnych facetow nie wszyscy to s*******e.powodzenia.

Gość gość
Dziękuję za miłe słowo. Aż się popłakałam :(. Na odnalezienie drugiej połówki już nie liczę. Kto zechce kobietę z dzieckiem :)? Na szczęście mam moją córkę i muszę być silna dla niej. Mój chrzestny jest policjantem, podpytam go co mogłabym zrobić więcej w tym temacie.

Gość gość
Pieniadze z konta mu zabierz!!

To dobrze ze masz policjanta w rodzinie.znajac zycie maz teraz bedzie przepraszal i obiecywal ze wiecej nie uderzy .oczywiscie nie wierz mu,teraz sie pali mu grunt pod nogami to zrobi wszystko by ratowac swoja d**e. Teraz sie skup na corce i na sobie.nie kieruj sie emocjami,sentymdntami,bo to maz czy ze jestescie malzenstwem bo takie dzialanie Cie zgubi. Moze teraz mi sie latwo pisze ale tez w podobnej sytuacji bylam 5lat temu i udalo mi sie wyjsc na prosta,a mialam dwoje dzieci kota i psa i ucieklam od katai bylam bez szans bo nie pracowalam,nie mialam kasy,ale rodzice pomogli,podalam go o alimenty,rozwod. A teraz jestem szczesliwa kobieta,mam narzeczonego, super facet.na pewno Ty tez znajdziesz,ale na wszystko przyjdzie czas.glnwa do gory.duzo sil zycze!

Gratulacje dla autorki. Bedzie dobrze. Tersz na policje .daj podanie do sadu o alimenty dla Was czyli dla siebie i dziecka i nie patrz na honor ze nie chcesz od niego alimentow ,mi sedzia prawie po czole popukal ze bedac tak w dramatycznej sytuacji nie wezme ich na siebie. Zrob dziecku paszport bo wiadomo jakue warunki w Pl. A co do faceta to olej go jest na swiecie duzo normalnych facetow nie wszyscy to s*******e.powodzenia.

Gość gość
Konwalia jeszcze raz dziękuję za słowo otuchy :). Na pewno do niego nie wrócę. Dostał aż za dużo szans.

Gość gość
Jeszcze mam takie pytanie ile może kosztować wynajęcie adwokata. I czy taki rozwód długo trwa?

Ale po co Ci adwokat?skladasz pozew o rozwod i o alimenty.ja czekalam oonad mies na rozprawe.bylas na policji ? Bo to bedzie dowod w sprawie bardzo wazny!

Gość gość
rany, współczuję Ci :( Dobrze, że od niego uciekłaś. I nie daj się mu zbałamucić znowu, bo on będzie milutki (to jest faza miesiąca miodowego-tak to fachowcy nazywają i jest to element cyklu przemocy)

Gość gość
Nie, nie zgłaszałam jeszcze nic. Jestem w domu rodziców, w innym mieście :|. Adwokat? Chciałabym mieć pełnomocnika w sądzie. Wstrętna czarownica (czyt.teściowa) na pewno pomoże swojemu synalkowi. Nie chcę być w gorszej pozycji.

Gość gość
zgłoś się na policję i to dziś, zrób to dla swojej górki. w sądzie będziesz miała jakiś dowód chociaż

Gość gość
No i zaczęło się. Wiadomości z przeprosinami i groźbami, że się zabije :-o.

On tak pisze? Jak tak to nie kasuj tego .to jest molestowanie i znecanie psychiczne. A co takiego tesciowa miala by powiedziec? Ty masz dowody w rece przeciwkom niemu.

Gość gość
Powie, że nie byłam przykładną gospodynią. To cały czas mi zarzucała, a jej synek podchwycił. Tak to smsy. Nie usunę ich i zapisałam też zrzuty ekranu.

Skoro jestes bezrobotna nalezy Ci sie adwokat dzialajacy przy wspolpracy z opieka spoleczna.gdybys poszla do domu samotnej matki oni pomoga uregulnwac Ci wszystkie problemy prawne czyli alimemty i rozwod.ale w sumie masz gdzie mieszkac. Zglos sie na policje i do opieki (po info).

Bycie nieprzykladna gospodynia to nie jest atut przeciwko Tobie nawet w sądzie.wina jest po jego stronie-znecanie psych i fiz mad Toba i corja. Kraty !

Gość gość
Poza tym nie może mieć nic innego przeciw mnie. Nie zdradzalam go, nie mam nałogów.

Gość gość
Wiec wszystko pojdzie dobrze