Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajoma w pracy się czepia

Polecane posty

Gość gość

nie jestesmy koleżankami, nie pracujemy razem, mijamy się w korytarzu tylko z wymianą zwykłego cześc, poznałysmy się ok 10 lat temu ale nie przypadłysmy sobie do gustu i na czesc się konczy, pól roku temu miałysmy spięcie, nie wnikając w szczegoły chodziło o to że znjaoma próbowała mnie sobie podporządkować ale się nie udało, nie udało się jej ale od tego czasu przestała mi odpowiadać na powitanie, a że za nią nie przepadam wcale mnie to nie zmartwiło jakoś specjalnie, jest to osoba która lubi dominować, dogryzać i zwracać uwagę innym, nawet inna osoba która była świadkiem naszego spięcia powiedizała mi póxniej że dobrze że sie jej postawiłam i nie dałam wejśc na głowe i ze kiedys ta znjaoma bez powodu zgnoiła pewną dziewczynę za ubiór az tamta sie popłakała, dzisiaj miałam kolejne spięcie z ta osobą, która wtrąciła sie z pewną syutacje i oczywiście uraczyła mnie komentarzem, mam wrażenie ze ona tylko czeka by mi dogryźć za 1 sytuację mam w niej wroga choć nawet się nie znamy mijamy się tylko w korytarzu, służbowo nic nas nie łączy, nie chce by ta osoba w ogóle sie do mnie odzywała i wtryniała się w jakies sytuacje ze mną związane, nich najlepiej zajmie sie sobą a odemnie się odpieprzy

Gość gość
wiem ze zapamiętała mi tamtą sytuację i czeka na okazję by mi dopiec, jak mam się zachować, nie bede z nią nic wyjaśniać bo nie ma czego, ona najwyraźniej ma problem z moją osobą:(

Gość gość
ostatnio też rozmawiałam z naszym wspólnym kolegą to się wpierdzieliła w rozmowę i zaczęła z nim rozmawiać nie zwracając na mnie uwagi

Gość gość
to odpowiedz następnym razem "dyskusja cię/pani nie dotyczy, więc proszę się nie wtrącać" albo "pozwól że dokończę rozmowę, to niegrzecznie przerywać innym"

Gość gość
najgorzej ze nie jestem osobą konfliktową, takie sytuacje są mnie mnie bardzo stresujące i do tego nie umiem tak szybko reagować na potyczki słowne:(

Gość gość
tej krowie będzie przeszkadzać co byś nie zrobiła, musisz o tym pamiętać. I dobrze, żeś jej jej postawiła a ona jątrzy specjalnie