Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UliszaczekXd

ROZNOSZENIE ULOTEK CZY ONI TO SPAWDZAJĄ

Polecane posty

Gość UliszaczekXd

Myślałam, żeby tak sobie dorobić. Tylko sie tak zastanawiam, jak zleceniodawcy tego roznoszenia sprawdzają, czy ktoś to rozdaje przechodniom, roznosi po domach itd. Nie wie ktoś?

Gość UliszaczekXd
Chciałabym od razu po odbiorze ulotek wywalić wszystkie do kosza i wrócić do domu :P jak myślicie, uda się ?

Gość gość
Bardzo często robią kontrole, czyli po prostu śledzą, żeby sprawdzić, czy nie odstawiasz takich numerów. Nie ma głupich.

Gość UliszaczekXd
17:57 - podszyw :p

Gość UliszaczekXd
No racja to by było zbyt proste. Tak by nikt nie stał i nie roznosił, tylko wywalał :p

Gość gość
mój chłopak pracuje w firmie ABC Direct Contact http://www.abc-dc.pl/ na stanowisku kolportera ulotek i druków bezadresowych. Tam nie ma mowy o fuszerce. Każde jego zlecenie, kolportaż jest monitorowany, sprawdzany. To się przekłada na wzorową jakość świadczonych przez firmę usług i na poczciwe zarobki które mój chłopak otrzymuje.

Gość gość
wrednosc i hamstwo pewnego pana sieglelo wlasnie zenitu

Gość gość
niestety sprawdzaja .dla mnie to chamstwo.nigdy nie roznosilam ulotek ale dosc ze placa smieszne pieniadze to jesczze cie kontroluja. do mnie bezczelni dzwonia domofonem i sie pytaja czy gazetka z tesco byla? zawsze mowie ze byla nawet jesli nie bylo. tak samo zawsze biore ulotki i wyrzucam ja ale jak najdalej od miejsca w ktorym ja dostalam