Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikkaa4890

AAA NIE WYTRZYMUJE Z TYM !! ( PROSZE O RADĘ)

Polecane posty

Gość Nikkaa4890

Ok. Więc moja sytuacja jest taka: spotkałam rok temu mój ideal. Na tym spotkaniu ( możecie to wsiąść za żart, ale tak było) było magicznie. Wpatrywalismy się sobie głęboko w oczy. Dotknął mojej reki. Było tak fantastycznie, no ale jak zawsze musiałam wszystko popsuć. Parę tygodniu po spotkaniu napisalam do niego. Ale wyglądało tak jakbym ja udawala że intersuje się tym co on. Teraz minął rok i nie mamy kontaktu. Tylko że mam dziwne znaki. Nawet w myślach mówię sobie że chce jakis znak że on mnie lubi no i na nastrony dzień go dostaje (wiem dziwne) Strasznie mi go prakuje oddalabym wszystko za spotkanie z nim. Ale w czym problem? Otóż jest pewna dziewczyna ktorea stoi mi na drodze. Specjalnie mu się podlzuje. Wkurza mnie to. Nie wiem co zrobić by on... No poprostu chce z nim być. Hyyy nie radzę sobie z tym. Pomóżcie prosze

Gość gość
po tym dotknięciu jesteś w ciąży, że piszesz na tym dziale?

Gość gość
:)

Gość Nikkaa4890
Przepraszam, źle wpisalam

Gość gość
ile ty masz lat? 15?

Gość gość
Kyslalam ze temat o anonimowych alkocholikach wiec weszlam:-)

Gość Nikkaa4890
Taa dzięki wam za zrozumienie. Myślałam że są tu normalni ludzie, ale się pomylilam. A i mam 16 lat.

Gość gość
To byłaś blisko, zgadująca te 15-cie. Ja obstawiałam jakieś 13-cie, nie więcej.

Gość Nikkaa4890
Heh ale ty zalosny jestes gosciu ! Nigdy niebyles w takiej sytucji? Że dla swjego zakochania zrobisz wszystko, pomimo wad, tylko by ujrzeć ta osobę i spędzić nią chwilę. Boszee ile ja bym dała by do mnie napisał. Nie wiesz jak to jest prawda? Więc nie pisz głupstw a staraj się mnie zrozumieć.

Gość gość
Ależ chciałabym mieć znów takie problemy:):);) (nie wiesz, jak to jest, więc nie pisz, że mnie rozumiesz:)- ulubiony tekst nastolatek)