Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolowajadwiga

mężczyźni, co z wami?!

Polecane posty

Gość gallanonim
Dlaczego piszesz, że muszą wystarczać? Godzisz się z tym? Facet nie dba o to byś przeżywała chwile rozkoszy? Jeżeli nie miewasz orgazmów pochwowych, to powinien to osiągnąc poprzez minetkę. Nie robi ći minetki?

Gość krolowajadwiga
robi, czasem mu się uda, czasem nie. oczywiście, że próbuję coś zmienić, ale co ja mogę?

Gość gallanonim
Możesz pokierować nim jak ma Ci tą minetkę robić. Jak pieścić, w którym miejscu ma lizać ssać. Bo łechtaczka to nie stadion i tylko w pewnym miejscu znanym tylko Tobie musi to robić, byś doszła. I musisz mu powiedzieć jaka stymulacja Cię podnieca. Możesz też podczas stosunku sama się popieścić.:P

Gość krolowajadwiga
ja to wszystko wiem, szkoda, że on nie. Muszę się pogodzić z seksem raz w miesiącu przy zgaszonym świetle, bez szaleństw

Gość gość
Widzisz Królowo,ja też muszę się zadowolić jednym razem w miesiącu przy zgaszonym świetle bez szaleństw... Moja Pani nie ma większych potrzeb... Może zamienimy się partnerami?

Gość gallanonim
U mnie byś miała seks przy swietle, orgazm na życzenie i pozwoliłbym Ci robić wszystko, na co byś miała tylko ochotę. :P Musisz zawalczyć o orgazmy. i nie wstydź sie pokierować nim poczas seksu.

Gość gallanonim
krolowajadwiga Gdzieś zniknęłaś?

Gość gallanonim
Czy królowajadwiga zasiada dziś na tronie i udziela audiencji ?