Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dwa lata w zawieszeniu za

Polecane posty

Gość gość

g**** na tłumaczce ,która była i tłumaczyła na sympozjum medycznym,

Gość gość
Może niewyraźnie tłumaczyła "NIE"? ;)

Gość gość
kobieta która wcześniej poroniła w 3 m-cu ciaży ,mężatka,facet który ją zg****ił jest żonaty i ma dzieci,dostał tylko 2lata w zawieszeniu i to medyk,!!!!!!

Gość PakiecikZstu
Medyk ma dużo hajsu i dobrego adwokata. Witamy w PL :D

Gość gość
medyk :D a byłeś przy tym

Gość gość
no taka jest prawda ,wiadomo , rzeczy i sytuacje mają miejsce,te szkolenia,konferencje medyków to pic na wodę,jak się tam pojawiają ,to zbierają punkty ,ale zachowania medyków budzą poważne wątpliwości,zgroza!!!

Gość gość
taa, bo wy akurat wiecie co tam sie dzieje ..::D według waszych teorii, malina , g***ty :D? to jesteście w błędzie , od tego jest prywatne życie medyków , a nie praca:! po co sie narażać?Cy warto? :)) macie wyobrażnie dobranoc

Gość gość
"od tego jest prywatne życie medyków , a nie praca:" a najlepszym przykladem tych slow jest Waclaw K. z krakowa laryngolog - "ginekolog" jako pierwszy na świecie chcial zbadać nieinwazyjnie garłdło -żeby nie stresowac pacjentek - poprzez eksploracje pochwy. bestia i zwyrol i jeszcze go krakowscy psychiatrzy bronili psychola

Gość PakiecikZstu
Medyk, to synonim od kombinatora

Gość gość
ogladałem Uwagę na TTVi właśnie o tym była mowa,faktycznie skandal,kobieta po traumie zgwałcona przez takiego H>>>>JA wymiar sprawiedliwosci łaskawy.Ja mam jeden sposob na g****icieli.ŻYLETA,A NIE ŚĄDY,TAKI ZOSTAJE BEZ PENISA JEDNYM CIĘCIEM!!!

Gość gość
poważnie bez pomniejszania powagi sytuacji,oglądałam TTV,i wiem i wierzę że taka sytuacja mogła mieć miejsce,jestem z tej branży,obserwuję kolegów po fachu,zachoania poniżej godności ludzkiej,i tylko tyle mogę powiedzieć.!!

Gość gość
też oglądałam,już straciłam zaufanie do lekarzy a tym bardziej do pseudo specjalistów,ohyda,wyjazdy,zabawy, rozrywki,a pacjent im ślepo wierzy,co się z nami polakami,i ludzmi dzieje.JAN PAWEŁ II

Gość gość
inaczej postrzegał służbę choremu człowiekowi

Gość gość
Wacław K ?Dziwie sie ze nazywacie takich skandalistów lekarzami :) podziwiam.Słusznie że oglądacie w TVkretynów, to im sie nalezy.Lekarz z powołania jest lekarzem któremu sumienie nie pozwala na tego typu wywody , chciałabym abyście {Panstwo nie wrzucali wszystkich doktorów do jedengo wora , pozdr!

Gość gość
Czesto wyjeżdzam na takie jak wy to nazywacie rozrywki :D i nie dośwaidczyłam jeszcze żadnej zabawy i imprezy :) Bardzo kulturalne spotkania ,przekładajace sie wyłącznie na wiedzę medyczną , doświadczenia z dziedziny medycyny danych specjalizacji . Spotkania mają na celu pogłębianie wiedzy najczęściej poprzez doświadczenia praktyczne jak i teorię i nie tylko. To spotkania z reguły lekarzy z całej Polski, a niekiedy ze świata, także proszę lepiej przemilczeć i ważyć słowa.

Gość gość
i co ty nie powiesz?! ze świata tak,tak i nasi też rodzimi specjaliści,wiesz co?,bywam na tych konferencjach,sypozjach,zjazdach,wybacz ale wiem na czym to polega ,owszem indywidualnie jak wymiana doświadczeń i tak w kóło,owszem może być pożyteczna,ale reszta ,masa powtarzających się procedór wiesz o czym mówię,i co,potem jedzenie rozrywki itd,, więc nie pisztutaj pod publiczkę że nikt nic nie kuma,może tobie się tylko wydaje że jesteś WIELKI!!!! ha haaa

Gość gość
jakieś błędy wystąpiły,ale piszę z biegu,przepraszam ,spieszę się,ok??

Gość gość
08.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość i co ty nie powiesz?! ze świata tak,tak i nasi też rodzimi specjaliści,wiesz co?,bywam na tych konferencjach,sypozjach,zjazdach,wybacz ale wiem na czym to polega ,owszem indywidualnie jak wymiana doświadczeń i tak w kóło,owszem może być pożyteczna,ale reszta ,masa powtarzających się procedór wiesz o czym mówię,i co,potem jedzenie rozrywki itd,, więc nie pisztutaj pod publiczkę że nikt nic nie kuma,może tobie się tylko wydaje że jesteś WIELKI!!!! ha haaa :) taaak :)

Gość gość
żal mi ciebie,uraziłam dumę,bo biedny pacjent chory np na nowotwora,widzi Boga w przeciętnym lekarzynie,co,znam z nazwiska moich durnowatych kolegów,jak rosną w oczach gdy biedny pacjent szuka ratunku,a oni,no cóż ...zachowują się jak gimnazcilisci,ale tez jacy to oni mają moc,przerażające to!!!

Gość gość
ratują życie ,a cóz innego mogą czynić, gimnazjaliści są niedojrzali i głupi , skad takie porównanie :)? Proszę dać żyć także i lekarzom

Gość gość
oni żyja ,maja sie dobrze,zarabiają na tragedi ludzkiej,owszem nie wszyscy,bo ja nie kasuję ludzi którzy naprawdę nie mają szans,lub widzę biedę,mam jednak świadomość że dziś oni ,a jutro ja lub moje dziecko lub żona czy mąż.Jestem wrażliwym człowiekiem,myślę,że nie rutyna,ani staż pracy wrażliwości na ludzkie cierpienie nie bedzie miał wpływu.

Gość gość
na swiecie jest duzo kanalii , ale rowniez mnostwo wspanialych lud******azdym zawodzie, ktorzy robia co moga ,by pomoc no coz , sa jednak tylko ludzmi , a nie cudotworcami

Gość gość
no jasne że tak, dlatego szacunek należy sie tym któzy okazują serce i swoje powołanie niezależnie od stanu majątkowego , finansowego, od nacji, narodowości...

Gość gość
no tak,są ludzmi, ale żeby byli do końca,nie zapominali o tym co najważniejsze.

Gość gość
są i niezapominają :) bo maja ogromne wrażliwe serce :)

Gość gość
jeszcze razpowtarzam,nie zjazdy,konferencje czynią nas lekarzy mądrzejszymi,to są pewne utarte normy i procedury,byłeś ,zaliczyłeś,zdobyłeś punkty,czy tak naprawdę o to chodzi???

Gość gość
serce do pełnego portfela chyba,co,haha

Gość gość
cudownie jest spotkac takich ludzi na swojej drodze

Gość gość
sa ludzie , ktorzy nie zazdroszcza lekarzom pieniedzy , bo wiedza , ze sami do takiej pracy sie nie nadaja

Gość gość
debile napewno się nie nadają,ale połowa populacj jeśli by chciała to TAK.