Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy najtańsze zamienniki są dobre

Polecane posty

Gość gość

Czy takie zamienniki tuszu do drukarki po 2-3 złote są dobre? Czy lepiej kupić trochę droższe?

Gość gość
Nie widziałem takich po 2-3 złote.

Gość gość
spróbuj sie przekonasz

Gość halil_oztoprak
nie polecam tych za 3 złote z allegro, nie wiem może trafiłem na kiepskie ale mi zasychały, dobre i w miarę tanie są Actis, nigdy nie miałem z nimi problemu, głównie drukuję mono jakieś dokumenty więc nie wiem jak się sprawdzają przy zdjęciach czy kolorze

nie warto ryzykować awarią drukarki, lepiej dopłacić do zamienników od sprawdzonych producentów, którzy oferują gwarancję na swoje produkty

Gość gość
Zamienniki za 2 zł to dziadostwo. Sam używałem takich zamienników i drukarka po 3 miesiącach poszła do "piachu" teraz tylko kupuję zamienniki znanych producentów tj Asarto czy AJ i wszystko działa ok.

Gość gość
Zdecydowanie nie warto kupowac najtańszych zamienników z Allegro, bo to nigdy dobrze się nie kończy. Dlatego zawsze kupuje w sklepie internetowym Arsa.pl który zawsze cieszył się dobrymi opiniami, bo sprzedaje tylko dobre zamienniki tuszy i tonerów, ale też oryginały.

Gość grymałka
może te najtańsze zamienniki z sieci to nie jest najlepsze rozwiązanie, bo można trafić na różną jakość. ja kupuje activ jety i nie są drogie, a wiem że mają bardzo dobra jakość.

Gość fellada
najtańśze zmaienniki to na pewno nie jest najszczęśliwsze rozwiązanie ale często zamienniki są dużó bardizej wydajne niż oryginały, maja po prostu wiekszą wydajość.

Gość gringoo
najtańsze niekoniecznie, zainwestuj w takie przy których zakupie dostaniesz gwarancję, wtedy masz pewnosć zakupu.

Gość grymałka
na gwarancję spokojnie możesz dostać zamienniki activ jeta, w sumie to gwarancja na 5 lat więc długo.

Gość Bronuś43
zdecydowanie nie ma się co bawić w najtańsze zamienniki z tego co się orientuje z activejeta są jedne z najlepszych i mają duży wybór, w sferisie widziałem że takie mają.

Lepiej kupić trochę droższe i mieć pewność że będą dobrej jakości. Bardzo często zamienniki są troche gorsze od tuszy oryginalnych.

Gość Pokeball
Zazwyczaj te za parę złotych, co sprzedają na allegro to totalne bagno. Często zdarza się, że drukarka ich nawet nie przyjmuje. Lepiej zapłacić niewiele więcej za zamienniki tuszy dobrych firm, takich jak asarko. Gdzie jakościowo ani nie zniszczą drukarki, a druk będzie porównany do druku na oryginalnych tuszach.