Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczywiście nikt nie znosi zdrad. Tylko dlaczego tak jest, że prędzej...

Polecane posty

Gość gość

facet wybaczy zdradę, a nie kobieta? No dlaczego?

Gość gość
Osoby, które same nigdy by nie zdradziły nie wybaczają zdrady, bez względu n płeć. Ja bym sama nie wybaczyła czegoś takiego. I nigdy w życiu bym czegoś takiego nie zrobiła. Dla mnie to proste - albo z kimś jesteś i tylko z nim albo w ogóle. Jakbym poznała kogoś do kogo bym coś poczuła to nie nazwiązałabym żadnej relacji dopóki byłabym w poprzednim związku

Gość gość
Nie wiem ile zdrad wybaczyłeś i ile ci wybaczono, ale chyba dużo, skoro wyciągasz takie wnioski. Osoba nade mną ma dużo racji. :) Jeśli samemu się nie zdradziło i nie jest się bardzo zdesperowanym człowiekiem to trudno przychodzi wybaczenie zdrady.

Gość gość
Czyli każdy facet, który wybacza zdrady jest zdesperowany? Nie chodzi tu o miłość? Jeden seks da się wybaczyć z miłości, prawda?

Gość gość
Jeżeli ktoś wybaczy zdradę to można podejrzewać, że sam nie ma podejścia "prędzej zginę niż zdradzę". Więc skoro uważasz, że faceci prędzej wybaczają to wniosek jest taki, że i faceci częściej zdradzają.

Gość gość
Pewnie każda sytuacja jest inna. I mnie też wydaje się, że częściej wybaczają kobiety, bo wiadomo: jak ja se bez chłopa poradzę, już tydzień mija a ja niczyja, chłop to chłop, ważne że jeszcze może. Ale pewnie za każdym razem jest inaczej.

Gość gość
No właśnie ja się spotkałam z czymś innym. Dużo znam takich dziewczyn. Mają taaakich fajnych facetów, a Ci zdradzeni zamiast je olać to im wybaczali ; /