Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem zmeczona tym ze moge liczyc jedynie na siebie nikt mi nie pomaga

Polecane posty

Gość gość

:( wszystkie sprawy sama latanie z autem i zalatwianie napraw-sama na dodatek na bank mechanicy mnie cyckaja z kasy bo ja baba sie nie znam:(

Gość gość
ile masz lat,masz faceta?

Gość sama121212
mam tak samo :O z autem sama, mechanicy robią co chcą, ciągle coś nie tak... rachunki sama, remonty sama, nosic ciezkie rzeczy sama, wiecznie ze wszystkim czlowiek sam.... przej***** po prostu... wiec nie jestes z tym sama ze jestem sama ;)

Gość gość
mam 30 lat faceta nie mam i nie wiem czy bede miała-nie mam w sobie tego czegos widocznie co lubia mezczyzni, tez z przybiciem glupiego gwozdzia sie cackam z tydzien i obmyslam strategie, dzwiganie wszystkiego tez mnie dobija:(

Gość gie es
rozumiem cię...mój brat (z uprawnieniami SEP) kontakt przykręcił mi i mamie jak mu zapłaciłam 100zł,, w dodatku kontakt bez uziemienia (powinien mieć uziemienie). Mamie powiedział, że coś mi tam jeszcze zrobił i za to dostał. (za to "coś"oddzielnie mnie kosztowało 100zł) Kiedyś starą wersalkę z IIp. ściągnęłam i wyrzuciłam na śmietnik, bo nie pomógł ani brat ani szwagier. Przy remontach to samo. Co przyjdą robotnicy ze wspólnoty, to coś spier...olą, bo jak widzą same baby to wiadomo... stolarz kiedyś prawie chciał mnie pobić, bo mu nie chciałam zapłacić z góry (sama byłam)

Gość gość
Tak matki wychowują dzieci, ja nie wiem o czym te kretynki myślą ze produkują takich egoistow, debili, zeby rodzeństwo sobie nie pomagalo. Byle mezusiowi dogodzic, głupie kursy, cale społeczeństwo jest takie przez matki polki ******* bo myślą tylko o tym zeby mezusia pilnować a nie wychować porządnie dzieci.

Gość gość
Na jakim swiecie ty zyjesz kobieto... co sie tak uzalasz nad soba. Ja wszystko musze sama robic i dla mnie to jest normalna sprawa!

Gość gość
Parę tematów w dół jakaś się pluła "na co nam faceci" no to w czym problem, zapieprzać z szafami na 3 piętro, równouprawnienie jest a chłopy to przecież niepotrzebne zło konieczne :-)

Gość gość
Ja ludziom, którym dobrze z oczu patrzy pomagam. Sąsiadce naprawiałem kocioł, wymieniłem urwaną klamkę, regulowałem drzwi balkonowe itp. I to wszystko za zwykły uśmiech. Natomiast jak wyczuję cwaniaka, to mi się maksymalna asertywność włącza.

Gość gość
,

Gość równanie terroru psychicznego
czyli feminizm jako oferta ideologiczna, nie każdą kobietę zadowoli

Gość gość
to najlepiej tak zyc no na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ