Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem trep baran głupek debil powinem walnac tym głupim ryjem w sciane

Polecane posty

Gość gość

może by mnie oświeciło i bym dobrze liczył ha ha średnia 4 ,1 ha ha a jestem totalny bałwan niezdałem fizy angola też jeszcze ustny . He he moze faktycznie bedzie lepiej jak by była wojna wkońcu bym nie musiał zyć w tym bezsensownym zyciu gdzie jestem posranym tumanem . teraz ini sie beda śmiac ha ha nie zdal matury .

Gość gość
debil debil zemnie idiota

Gość gość
niemiałem prawa sie urodzić skoro jestem idiotom ! a pujdziersz na studia durne gadanie nigdy niepujde bo obleje mature i depresji sie nabawie i bedzie odjazd !

a ja do matury nie podszedłem swego czasu i co, a rockefeller nie miał szkoły a tylko 10 $ i z tego zrobił miliony a zaczął z tą 10 jako pucybut

Gość gość
nigdy niebede szczęśliwy nigdy doniczego niedojde bo niemoge sie dostać na studia , moje mażenia sa warte co g***o spuszczone w klopie .

Gość gość
a poco mam zaczynać skoro jestem duren i niezasługuje z racji tego wzasadzie na nic , alboś madry albo baran wiec jestem baran niebede nigdy kobiety miał forsy też .

Gość gość
tak jestem gównem i nigdy w siebie nie wierzyłem to poco ja w ogule mam marzenia trzeba byc totalnym durniem ! moge sie nawet załamac i co to bedzie znaczyć nic zero tyle co ja .

Gość gość
ogulnie ujmujac moje życie sie skończyło jestem frajer debil przegranic , teraz mi zostala tylko praca aż do śmioerci bo na nic wiecej tepaki niezasługuja czy ja i tyle .

Gość gość
studia chciałem silnik wymyślic ha ha a teraz bede jak bałwan mieszał malte boh palant posrany .

Gość gość
noi ogulnie ujmujac ma piekna karyjere zakonczyłem porazka jak niedorozwój wiec marzeń już nie ma poco miec czeka mie kilkanascie lat robolizmu ha ha ! najniższa warstwa społeczna istna porażka .

Gość gość
budowlanko powibna sie nazywac praca dla przegrańców zyciowych i alkocholików . jeszcze ustny angielski ha ha bede heniuszem wydukam pewnie na 200 procent jak przystało na wzorowego ucznia ha ha ha

Gość gość
a ja sie uczył a bo myslałem że cos osiagne ha ha jak moze idiota cokolwiek osiagnac to jest chyba niemozliwe . nie bierzcie tego dosiebie bo mam stan depresyjny zapomniany ha ha

Gość gość
ojca też pewnie zawiodłem nauczycieli tez a moja robota nic nieznaczy bo mam zasłaby łep żeby cokolwiek zapomniec nigdy dziewicy niebede miał aani kobiety bo nastudiach to była ostatnia szansa teraz to już se bic łepeem w mur mozna

Gość gość
straciłem szanse na miłośc , dziewice , kobiete , studia , prace , szanse na rodzine , aszanse by byc dumnym z siebie , szanse szczescia, ogulnie wiekszosc straciłem .

Gość gość
moje życie w tym momencie niema celu i ciekawe czy sens bedzie mniec ?

Gość gość
cmi zostało wzasadzie oslepniecie zgłupniecie , niema miejsca dlamnie w tym świecie sa tysiace ludzi by mic chociaz tak jak ja wiec ja wzasadzie tak jestem niepotrzebny nie istotny .

Gość gość
moja nadzieja wzasadzie umarła bo wsumie teraz jestem obojetny .

Gość gość
nonic juz szczesliwy niebede bo kasy sie niedorobie nic nieodkryje ta pieniadze szczescia niedaja a ja bede teraz najszczęsliwszym człowiekiem bez pieniedzy ha ha

Gość gość
narazie ;(

Gość gość
nonic teraz juz sie uczyc nawet niemoge bo przegrałem .