Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama nie odzywa się 2 dzień

Polecane posty

Gość gość

Pokłóciłam sie z mamą,bo źle mnie potraktowała.Teraz się do mnie nie odzywa i jest mi coraz gorzej,co robić?

Gość gość
nic, skoro cię źle potraktowała.

Gość gość
Ale mam poczucie winy,że może źle zareagowałam marzy mi się żeby ze mną porozmawiała lub wyjaśniła swoje zachowanie Wszyscy mówią ze mam czekać,a nigdy tak nie było by sie nie odzywała tak długo Myślałam nawet że w jej mniemaniu może ja przeszłam granicę i przeprosiłam ją smsem jak była w pracy i poprosiłam o rozmowę (smsem,bo ze wstydu i tego że nie chce krzyczeć a nie jestem w stanie sie opanować by mówić spokojnie o sytuacjach,które powodują we mnie płacz)

Gość gość
Nie wiem co ci poradzić, bo ja umiem być bardziej zawzięta i nie płaczę w kłótniach z matką.

Gość gość
A sądzisz,że ona robi to specjalnie? że czegoś oczekuje jeszcze? Myślisz,że jej przejdzie czy taka beznadziejna atmosfera bedzie trwała wiecznie?

Gość gość
Nie wiem, czego mogłaby oczekiwać więcej po przeprosinach. Zawsze przechodzi, moim zdaniem.

Gość gość
Musiałaś Mamę bardzo zawieść jak aż tak zareagowała. Smsy jej piszesz? Ona ma coś wyjaśniać? No chyba kpisz panna. Nie dziwię się postawie Mamy. Może tak raczysz właśnie normalnie porozmawiać, wyjaśnić i przeprosić jak dorosła osoba, bo pewnie się za taka uważasz co? Błąd. Jesteś tylko pełnoletnia. Twoje zachowanie nie ma w sobie nic z dorosłości.