Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

watpliwosci co do zwiazku

Polecane posty

Gość gość

hej. jestem ze swoją dziewczyną pół roku. mimo ze to tak krotko zastanawiam sie czy to ma jeszcze sens. poza tym że sie kochamy nic sie nie układa. kłócimy sie o wszystko, różnimy sie kompletnie. ja załatwiam wszystko od razu, ona odkłada na ostatnią chwilę, ja nie lubie wychodzic na imprezy i prywatki, ona uwielbia na nie chodzic, ja nie znoszę kotów, ona je kocha i chce mieć w domu. moge tak wymieniać bez końca. raz w tygodniu jest awantura o nic. mam tego dosyć. chciałbym to skonczyc, ale kocham ją, ona mnie tez. nie umiemy sobie wyobrazic rozstania, chcemy byc razem. ale ja nie mam juz siły na ciągle kłótnie. co zrobic? pomóżcie, doradźcie. Robert.

Gość gość
jest bardzo szczera, nigdy mnie nie zdradzi, ma dobre serce, dba o mnie...

Gość gość
Też tak mam z moim chłopakiem.Jesteśmy razem rok. Czasami nie chce mi się nawet z nim gadać jak dzwoni. Nie wiem czy jestem dla niego tak ważna jak bym chciała. Wiem że mnie kocha ja jego też ale wiem że to nie to.Jest dobrze dopóki mnie nie wkurzy np tym że cały dzień się nie odzywał.Mam ochotę wszystko zakończyć. Mógłby się bardziej starć.To mój pierwszy poważny związek.Dałam mu siebie a on mnie ma w d***e. Żałuje tego wszystkiego.

Gość gość
w sobote chcialem ja zostawić po kolejnej klotni ale jak ją zobaczyłem wieczorem to nie przeszło mi nic przez gardlo. przytuliłem sie i to wszystko

Gość gość
to serio trudny temat, ale taki związek chyba nie ma sensu skoro od początku o wszystko jest dym

Gość gość
to myślicie ze jednak lepiej sie rozstać?

Gość gość
up

Gość gość
wiesz, jesli myslisz o zwiazku długoplanowym warto najpierw poznać kobietę, jej ideały, jej priorytety i nawet tak banalne sprawy czy woli kawę czy herbatę z rana, czy chce mieć dzieci szybko czy nie chce w ogóle, czy lubi wycieczki czy jest typem domatora itp itd na tej podstawie możesz dopuszczać do głosu coraz bardziej uczucia - to mądra miłość. Jeśli od razu pójdziesz w uczucia (zauroczenie, motylki i pożądanie) to potem jest ciężko jesli po pół roku okazuje sie, że normalne zycie wam nie wychodzi. Co zrobić...wycofać sie trochę, zdystansować, zobaczyć czy rzeczywiście jesteś szczęsliwy gdy wszystko co myslisz i sądzisz trafia na mur