Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haneczkaaaa

jaki aktor(ka) teraz lub kiedyś Wam sie podobał

Polecane posty

Gość Haneczkaaaa

Pisząc słowo PODOBAŁ mam na myśli nie tylko wygląd fizyczny ale też to jakim był aktorem.

Gość gość
od ponad 20 lat Brad Pitt :)

Gość Haneczkaaaa
Mi : Julia Pietr**** i Leonardo di Caprio Podobają mi się ich zielone oczy i spojrzenie które urzeka. Są ludzie którzy mają wpisaną na twarzach jakąś cechę charakteru. Ich cechą charakteru którą mają wpisaną na twarzach jest "SZCZEROŚĆ"

aktor nicholson, de niro wygląd + aktorstwo alain delon aktorka piękna i utalentowana to elizabeth taylor

Gość gość
Al pacino , angelina jolie

Gość Pepsi nie chce mi się logować
Wizualnie Vin Diesel, a jeśli chodzi o grę aktorską to Johny Deep, Al Pacino, Jim Carey ( :D ), Robin Williams, Jason Statham.

Gość Pepsi nie chce mi się logować
O tak! Jeszcze Jack Nicholson.

Gość gość
Bogus Linda

Gość Aleksandra1983
Podobal i nadal podoba - Keanu Reeves. Moze nie najlepszy aktor, ale facet ma klase i osobowosc. Bardzo go lubie. Xavier Bardem - kiedys, juz nie. Szczegolnie w filmie "Before night falls" o tym kubanskim pisarzu. Lubie tez McConaughey i Jared Lato ( szczegolnie za role w dallas buyers club). A z aktorek to lubie Sandre Bullock, bo dobrze gra i super wyglada na swoj wiek. To samo dotyczy Aniston, chociaz oczywiscie pod wzgledem warsztatu aktorskiego to jej daleko do Sandry. Podobaja mi sie tez Blanchet i Portman (plus super aktorki). No i oczywiscie Maryl Streep, super aktorka, chociaz wyglad przecietny. Z wygladu podobaja mi sie tez Penelope Cruz, Marta Etura i Anne Hathaway.

Gość Aleksandra1983
Aha no i oczywiscie Jack Nicholson i De Niro (szczegolnie za role w taksowkarzu). A z kobiet to legendarna Audrey Hepburn. Wedlug mnie najpiekniejsza, ponadczasowa, jesli chodzi o styl, klase i elegancje. Swietna aktorka.

Gość gość
leszek lichota i tomasz karolak <3 <3

Gość gość
anna przybylska, penelope cruz ,Madeleine Stowe

Gość gość
Robert Redford)-za całokształt:) Leo Di Caprio-za charyzmę Paul Walker-za wygląd... Jared Leto i Colin Farell-za oczy Z kobiet: Rita Haywort-za klasę i urodę-dla mnie to najpiękniejsza kobieta Brigitte Bardot,Claudia Cardinale...a z współczesnych: Angelina Jolie i Rachel Weisz