Gość gość Napisano Maj 8, 2014 Jedna siedzi tam wieczorem co parę dni a dobrze wiem że ma chłopaka od pół roku (nawet na FB ma tą informację podaną) a napisane ma że szuka miłości, inna pisze do mnie kłamstwa i myśli że jestem debilem i jej uwierzę, nie wiem po co tak robi, połowa to urywa kontakt po paru wiadomościach (a sama zaczepiła czy napisała pierwsza). Spotkałem się z jedną to wprost mi powiedziała że już spotyka się z innymi (tak innymi, nie jednym gościem a kilkoma), żeby było śmieszniej to była brzydka i bym jej kijem nie tknął (na zdjęciach wyglądała lepiej, dużo lepiej), przechwalała się ile to ludzi do niej pisze... widać używa tego portalu do podniesienia sobie ego i szukaniu frajerów co będą nadskakiwać, mi dała kosza, w szoku byłem że taka brzydula jeszcze wybrzydza. To jakieś przedstawienie a nie kobiety, w d****h się wam poprzewracało wystarczy że szczupła nawet jak ma szpetną twarz to uważa się za cud natury... puste i głupie jedynie takie określenie mi się nasuwa. DOBRANOC WAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach