Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wykształcenie mężczyzny

Polecane posty

Gość gość

np. lekarza, prawnika, inżyniera, biznesmena bardziej przyciąga zainteresowanie płci kobiet czy liczy się tylko dla pań status materialny ich partnera.

Gość Belle123
Mądre dziewczyny zwracają na to uwagę, idiotki nie

Gość gość
Niektóre zawody przyciągają uwagę, bo uchodzą za ciekawe, ale to nie musi mieć związku ze statusem materialnym.Oprócz lekarza czy byznesmena (który wcale nie musi być przy tym bogaty) w cenie są np. gitarzyści rockowi - zachlani pijacy, z których mało który robi karierę i dorabia się milionów a panienki latają za nimi.

Gość gość
Z tego co mówisz wynika ze nie masz żadnego wyksztalcenia

Gość gość
Ja mam i nie wezmę kobiety która nie ma, bądź ma jakieś śmieciowe studia

Gość gość
dla mnie jako faceta, liczy sie. Nie zwiazalbym sie z kobieta po technikum czy licencjacie, bo odstawala by intelektualnie. Z inteligencja zwykle idzie kasa, dlatego malo prostych dziewuch znajduje sobie bogatych facetow, bo co im moga zaproponowac? Ze obiad ugotuja?

Gość gość
dla mnie jako faceta, liczy sie. Nie zwiazalbym sie z kobieta po technikum czy licencjacie, bo odstawala by intelektualnie. Z inteligencja zwykle idzie kasa, dlatego malo prostych dziewuch znajduje sobie bogatych facetow, bo co im moga zaproponowac? Ze obiad ugotuja?

"malo prostych dziewuch znajduje sobie bogatych facetow" xxx znaczy, prawnika, lekarza- owszem, ale jakiegoś nowobogackiego biznesmena- czemu nie

"malo prostych dziewuch znajduje sobie bogatych facetow" xxx znaczy, prawnika, lekarza- owszem, ale jakiegoś nowobogackiego biznesmena- czemu nie