Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochanka Franka

DLACZEGO NIE LUBICIE HOMOSEKSU

Polecane posty

Dlaczego nie szanujecie homoseksualistow? Prosze o powazne i rozsadne komentarze. Logiczne z uzasadnieniem. Osobiscie uwazam,ze nie maja wplywu na moje zycie.Widuje ich czesto, prawie codziennie i nie widze nic sprosnego albo gorszacego w ludziach innej orientacji niz ja.

Gość gość
a czym homosex rozni sie od zoofilii? z jednego i drugiego nie ma dzieci

Nie pytam o prokreacje ale o nieakceptowanie wyborow innych. Hetetro tez sa bezplodni i placa wielka kase za to zeby zostac rodzicem. Albo adoptuja jak miliony par,ktore nie moga posiadac dziecka droga naturalna.czyli robia to samo co pary homo.

Gość gość
Sex pedalski jest nienaturalny wynaturzony obrzydliwy. Precz ze zbokami!

Gość gość
malzenstwa jednoplciowe sa MODNE :classic_cool:

a ja jestem asem i ich i Wasz seks jest dla mnie wynaturzony i obrzydliwy a jednak nie krzyczę, żebyście się wynieśli z mojej planety:O

Gość gość
ja lubie lizac od/byty starszym panom

Gość gość
a ja ich lubie bujac na stolkach czym wyzszy stolek tym fajniej sie buja

Gość gość
Mnie homoseksualiści nie interesują, nie zajmuję się tym, co ludzie robią w swoich domach, kto z kim mieszka i co razem robią. To homoseksualiści starają się skupić na sobie uwagę społeczeństwa, domagają się specjalnych przywilejów, a tych, którzy im ich odmawiają, nazywają homofobami. Organizują jakieś parady. podczas których zachowują się obscenicznie.

Gość gość
kupie ustawe i rozporzadzenia wykonawcze place gotowka :classic_cool:

Gość gość
Broken ta planeta niejest twoja,mieszkaj se a zboczki niech sie lecza albo niech zamkna d**y i pocichu sie zbaczaja bez wciagania w swe z****** d**y innych.

Gość kryty basen
Nudne już jest tłumaczenie, że człowiek to albo kobieta, albo mężczyzna. Wszelkie stany przejściowe są zaburzeniem somatycznym, psychicznym, lub połączeniem obu. Jest to przykra przypadłość mieć skłonność do własnej płci, lub nie mieć dookreślonej tożsamości płciowej. To się zdarza, ale niech osoba tak dotknięta przyjmie do wiadomości, że nie stanowi REGUŁY, tylko ją łamie, jest jej zaprzeczeniem, jest wyjątkiem i nie ma prawa ustanawiać w oparciu o swoje osobiste nieszczęście REGUŁ kulturowych, życia społecznego. Mniejszość i to mniejszość naprawdę znikoma, nie może stawiać wymagań większości. Mniejszość ma prawo do tolerancji, od tolerare, czyli ZNOSIĆ! Powtarzam ZNOSIĆ, nie akceptować, zgadzać się, afirmować, podziwiać. Tylko tolerować.

Gość gość
Prawo większośc****ed/ały do piachu. Partia palikota nie przekroczy progu wyborczego i g***o zdziałacie. Dziękuję, do widzenia.

Gość gość
a kadencja skonczy sie przed czy po wojnie?

Gość gość
Kochanka ,ano dlatego ze dla ptaka meskiego jest pipa stworzona. Jak tego niepojmujesz to przykro mi niepogadamy.

dwa pierwsze zdania Twojego super hiper wykładu nijak się mają do reszty=p********z jak potłuczony;)

Gość kryty basen
Wszystko trzyma się kupy. Nic na to nie poradzę, że lewica wydrążyła dziury w rozumach tak wielu ludzi :D że nie potrafią pojąć prostych spraw. To naprawdę nie jest trudne zrozumieć, że mama i tata, to kobieta i mężczyzna i każda inna wersja to żałosna imitacja rodziny. Za 20, 30 lat, powstaną raporty, relacje ofiar takiego "rodzicielstwa". Z początku po cichu, ale to wybuchnie, bo musi, tak jak każdy g**** na naturze. Wtedy przyjdzie refleksja, że na pierwszym miejscu nie są egoistyczne ambicje dorosłych ludzi z zaburzoną wizją własnej seksualności, tożsamości seksualnej, tylko dobro dziecka, które powinno mieć za ojca mężczyznę i za matkę kobietę. Jeśli to jest nie możliwe, to nie należy tworzyć sprzecznej z naturą imitacji rodziny i rodzicielstwa. Dziękuję za uwagę :classic_cool:

Uwazam ze do obledu doprowaa was ****** katolizm. Piora wam lby od urodzenia.Nie macie prawa miec zdania. A dzis ksiezlkowi ukradli koma a tam sie okazalo ze p****le z dziecmi ma :D Bog,milosierdzie k***s dla pedofilow. dobranoc glaby.

Gość gość
Kochanka chyba jeszcze loda nierobila :-) no cos podobnego swiat niewidzial. To co z ciebie za kochanka?:-)

aha, bo heteroseksualni biorą dziecko/robią dziecko wyłącznie z altruistycznych pobudek i żadne ich dziecko nie jest ofiarą. fajnie.

Gość gość
"Uwazam ze do obledu doprowaa was ****** katolizm. Piora wam lby od urodzenia.Nie macie prawa miec zdania" x Takie to są dyskusje. Prosiłaś o poważne i rozsądne komentarze, a twoim argumentem jest wiadro fekaliów.

Gość kryty basen
kochanka Sam lubię seks oralny i nie zbulwersujesz mnie. Próbujesz przy pomocy innej problematyki, udowodnić, coś zupełnie z nią niezwiązanego. Rzecz nie w tym co tam KK uważa za słuszne, lub nie, tylko w naturalnym porządku, który znosi także także homoseksualizm, ale gdy jest on tam gdzie jego miejsce, czyli na MARGINESIE, bo nie jest on zjawiskiem masowym i nigdy nie był. I nigdy nie będzie, wbrew oczekiwaniom śliniących się starszych panów gejów. Problem góra kilku procent populacji, to nie jest problem wszystkich ludzi. Ale wielu dało sobie wmówić, że homoseksualiści to tacy niewolnicy XX i XXI wieku i trzeba ich wyzwolić. Śmieszne to jest i głupie.

Gość gość
"aha, bo heteroseksualni biorą dziecko/robią dziecko wyłącznie z altruistycznych pobudek i żadne ich dziecko nie jest ofiarą. fajnie" x Broken, do kogo ty masz pretensje? Urodziłaś się i wychowałaś w patologicznej rodzinie, ale zrozum, to tylko wina twoich rodziców i twojej nadwrażliwości, że jeteś właśnie taka. Nie są temu winni ludzie seksualni, ani heteroseksualni, ani homoseksualni.

Gość kryty basen
Możesz sobie pluć na katolicyzm ile chcesz, ale zlituj się nad faktami i własnym zapomnianym rozsądkiem. Nie ważnej rozwiniętej kultury, której fundamentem nie byłby podział jasny i wyraźny na płcie. NIE MA! I żaden katolicyzm nie ma tu nic do rzeczy. Czy to Japonia, czy Chiny, czy Grecja, czy Rzym, czy Egipt, albo Zulusi, albo Arabowie... Wszędzie była jest i pozostanie matka jako kobieta i ojciec jako mężczyzna. Wszędzie tam homoseksualizm występuje, rozmaicie traktowany, ale nigdy jako element składowy rodziny. Po prostu natura dopuszcza wiele, także poligamię, ale nie coś radykalnie sprzecznego z jej sensem.

09.05.14 - jak tam, hejterek?:D pracujesz sobie na moją szczególną uwagę?:D włazisz w d**ę?:D s********j, nieudany pomiocie:D