Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochanka Franka

DLACZEGO NIE LUBICIE HOMOSEKSU

Polecane posty

Gość kryty basen
Idę spać

Gość gość
Wolalabym być adoptowana przez parę lesbijek które mnie będą wozic na zagraniczne wycieczki, inwestować w moje zdrowie, edukacje, rozrywki niz u pary hetero gdzie tatuś obija morde żonie, pije, klnie, wrzeszczy i wiecznie nie ma kasy.

Gość gość
Wolalabym być adoptowana przez parę lesbijek które mnie będą wozic na zagraniczne wycieczki, inwestować w moje zdrowie, edukacje, rozrywki niz u pary hetero gdzie tatuś obija morde żonie, pije, klnie, wrzeszczy i wiecznie nie ma kasy.

Gość gość
"09.05.14 - jak tam, hejterek?smiech.gif pracujesz sobie na moją szczególną uwagę?smiech.gif włazisz w d**ę?smiech.gif s********j, nieudany pomiociesmiech.gif" x idź pokaż to mamusi, jaką błyskotliwą córeczkę wysr/ała, może ulży to jej w psychicznych mękach, bo tobie to już nic nie pomoże, niedonosku.

Gość gość
Do autorki. Niestety na głąba wypadasz ty i to po raz kolejny. Pisząc o tzw tolerancji zapytujesz w temacie "dlaczego nie lubicie....". Lubić a tolerować to dwie różne sprawy i jak ich nie odróżniasz do sperdalaj do szkoły podstawowej a nie wysmętniaj się tu o katolach i innych takich tępa strzało. Dobranoc.

Gość gość
Jednak te dwa uczucia się zazebiaja

09.05.14 - co Ty tam piszesz, że chciałbyś, żeby usiadła Ci o***tem na nos?:D za duży zaszczyt to byłby dla ciebie, smrodzie;)

Gość gość
Lubieć/nielubieć mogę rzeczy. Względem żywych organizmów moje odczucia się nie liczą i nie mogą. Koczkodany (dla przykładu) obcują seksualnie z każdą samicą z którą im się podoba bez określenia hierarchii w grupie, jak i fakt że istnieje ponad 1200 gatunków gdzie homosekualizm jest normalny. (To można również zaobserwować choćby u psów). Tylko człowiek z wypranym mózgiem (czy to poprzez wiarę, religię, lub sobie postawine wytczne) uważa że jest ponad wszelkie inne stworzenia i sam sobie stawia poprzeczkę moralną. Człowiek jest zwierzęciem jak każdy inny gatunek. Ja nie mam absolutnie nic przeciwko homoseksualistom, lesbijkom, transeksualistom itd, ich życiu, adopcji dzieci, uprawnień małżeńskich itd. Dla mnie ludzie, którzy nie potrafią zaakceptować inności, to tacy sami ludzie którzy posiadają psy, koty czy dzieci bez zupełnego braku odpowiedzialności i wiedzy. "Mają", "trzymają" bo "reszta" tak robi. Uważam że trzeba się się wysilić i zrozumieć zagadnienie, ich kryteria , genetykę i psychikę zanim zacznie się obrzucanie kamieniami w coś lub kogoś. To jest moje zdanie. :-)