Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka027

mąż mnie oszukał i zrobił krzywdę

Polecane posty

Gość kaśka027

Wczoraj mieliśmy się normalnie pokochać. W trakcie, gdy było od tyłu on przełożył penisa wyżej i wepchnął mi brutalnie w pupę. Ból był okropny, starałam się wyrwać ale trzymał mnie jak w kleszczach i się śmiał. Przeklinałam na niego, próbowałam się wyszarpnąć ale i tak puścił mnie dopiero gdy skończył. Ja go dalej wyzywałam a on się wrednie śmiał. Chciałam wydrapać mu oczy - dosłownie, ale się na mnie zamachnął i bałam się że mnie uderzy a rękę ma strasznie silną. Dzisiaj wszystko boli mnie w środku i nie mogę normalnie chodzić. Nie wiem co zrobić. Do lekarza wstydzę się iść bo co powiem. Eeech, dlaczego faceci robią takie świństwa.

Gość gość
Mój też kiedyś tak próbował. Na szczęście zanim wsadził udało mi się wyrwać i kopnęłam go w jaja. Od tej pory już nie próbuje.

Gość kaśka027
Ja nie miałam jak się wyrwać. Mój mąż jest strasznie silny, trzymał mnie tak mocno że nie miałam szans. I jeszcze ten jego perfidny śmiech.

Gość gość
To Cie Twoj niunius najnormalniej w swiecie zg****il.Ja bym zrobila obdukcje i na gnoja Policje naslala.Bo to,ze bedzie powtorka chyba wiesz,prawda?Ale Ty nie zrobisz nic,bo go kochasz,prawda?

Gość gość
Co za chamisko!!! Ja bym takiemu w nocy obcięła nożm fiuta. Zachował się jak bydlę. Jeżeli bardzo Cię boli to idź do lekarza i powiedz prawdę. Lekarz nie takie rzeczy widział a to co się stało to nie twoja wina.

Gość gość
oj tam tylko dobrze ci zrobił poboli i przestanie

Gość gość
w końcu zaliczyłaś ten legendarny anal.a więc od dzisiaj jesteś prawdziwą kafeterianką ,ugruntowałaś swoją pozycję na tym forum i stałaś się nowoczesną i światową kobietą.

Gość gość
Trzeba było mu się zesrać c*****i!!!! to jakiś pedał!!!

Gość kaśka027
Widzę że część osób ma ubaw z mojej krzywdy. A co mogę zrobić? Iść na Policję żeby doznać kolejnych upokorzeń i zostać wyśmiana? Fizycznie nie mam z mężem żadnych szans. Kocham go , ale jednocześnie mam wielki żal o to co mi wczoraj zrobił.

Gość gość
jak tak mozna no na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
ty tak na serio? przeciez cie z/g/w/a/l/c/i/l. ja bym zglosila.to nie jest normalne.

Gość gość
to byl g**** i ja bym to zgłosiła :o kochasz go, ale balas się ze cię uderzy, jesteś pewna ze on kocha ciebie? nie powiem, takie rzeczy sie zdarzają, ale mój mąż od razu by mnie przeprosił i nie kontynuowałby seksu

Gość równanie terroru psychicznego
lubię bardzo przegięte perwersje ale za obopólną zgodą!!! on cię zg****ił i to bez żadnego dla niego usprawiedliwienia. wypada chociaż zrobić obdukcję i mieć papier jakby co. w ogóle radzę się zastanowić nad związkiem

Gość gość
za byle kogo wychodzisz,byle jak jestes traktowana,proste

Gość gość
R/u/c/h/a d/z/i/w/k/i w o/d/b/y/t i z przyzwyczajenia w/y/r/u/c/h/a/l cie w srake.

Gość gość
przecież to gwał

Gość gość
Boli pi/re/dz/ia/wa?pusc bąka ulży ci.

Gość gość
Pewnie sasiedzi mysleli ze masz wspanialy seks. :D