Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajomą bije facet i wychodzi za niego za mąż...

Polecane posty

Gość gość

już nie wiem jak z nią rozmawiać. nie tylko ja ale jeszcze ze 4 inne koleżanki. facet ją bije, mają razem małe dziecko, uderzył raz nawet dziecko. a ona twierdzi,że to nic, że miał powód. W ogóle o nią nie dba, nawet jak była w ciąży, olewa ją... Dodam że oczywiscie jej matkę też bił ojciec, więc matka jej nie pomoże tylko mówi, że to minie... Jak jej przetłumaczyć?!

Gość gość
Nie przekonasz jej siłą. Eh, współczuję jej, bo domyślam się co mnie czeka :(. Mój temat to znów mnie uderzył. Może to da jej do myslenia.

Gość gość
typowa polska rodzina! on bije i ma poczucie władzy, a ona szczęśliwa, że wyszła za mąż i ma się za lepszą od niezamężnych, nieważne jakim kosztem nic nie zrobisz - a jak zaczniesz się wtrącać to jeszcze ty oberwiesz!

Gość gość
nie sądzę, że to jest typowa polska rodzina :/ nie mieszaj kobietom w głowach pisząc takie rzeczy. To jest patologia, którą trzeba zwalczać. Ale jak? Myślę, że faktycznie niewiele mogę jej pomóc i strasznie mnie to wkurza. To w głowach kobiet musi się coś zmienić, żeby przestały uważać bicie, awantury i obojętność swoich mężów za normalne...