Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest ,że czasem podrywaja mnie przystojni a czasem brzydcy

Polecane posty

Gość gość

nie rozumiem tego? myślałam ,że raczej do konkretnych dziewczyn startuja albo tacy ,albo tacy w zaleznosci czy jest ona ladna czy nie ,a mi sie trafiają właśnie raz tacy którzy maja powodzenie u kobiet i w ogole niezle wyglądają,ale czasem też zaraywają do mnie tacy obleśni ,że szkoda gadać i co oni sobie myślą,że ich zechce? :O

Gość gość
jeszcze jak ten brzydal ma duzo kasy to by było zrozumiałe bo czymś może zaimponować ,ale czasem maja odwage pochodzić i tacy zupełnie beznadziejni i nie wiem co oni sobie wyobrazają... Bez urazy bo może wyglad najwaniejszy nie jest ,ale dziwne to jest...

Gość gość
tylko jakiś desperat by ciebie zechciał :O

Gość gość
Brzydcy też może chcą mieć ładną dziewczynę, nie wzięłaś tego pod uwagę? Dlaczego niby mało atrakcyjny musi mieć mało atrakcyjną dziewczynę,nie zawsze tak jest

Gość monicaaaaaaaaaa
Do mnie podobnie :O Ogólnie to podobam się wielu facetom i czasem zdarzają się tacy ,że szkoda gadać. Ale nie zawsze na szczęścoe

Gość gość
co za zakochana w sobie kobieta :D ty nie potrzebujesz faceta, ty masz siebie kochana

Gość gość
Nie jestem zakochana w sobie ,ale zastanawiam się dlaczego tak jest? do moich ładnych koleżanek też nie raz tacy startowali. Przystojni też ,ale brzydale totalni się zdarzają , chyba maja zero samokrytycyzmu..

Gość gość
Bo oni też chca miec prawo do szczęścia i bycia z dziewczyną ,ktora im sie podoba . zreszta mysle ze nie maja nic do stracecenia wiec mysla sobie ze jak taka go odrzuci to nic sie wielkiego nie stanie ,a moze akurat sie uda

Gość gość
zwyczajnie uważam że trzeba być pustym żeby oceniać kogoś po wyglądzie

Gość gość
Do mnie żadni nie zagaduja.Jedne sie wszystkim podobaja a reszta nikomu.