Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi strasznie ciezko

rozwod i bardzo ciezka sytuacja

Polecane posty

Gość gość 4444444444
powodem sa jego zdrady ---- a myślisz ze jak kobiety wyjezdzaja do pracy za granice na pol roku to nie zdradzają? W jakim swiecie żyjesz :-)

carolina22 maz jest dobrym ojcem i kocha nasze dziecko, niestety przestal kochac mnie. raz nawet powiedzial ze zalezy mu tylko na dziecku i ja jako dobra matka powinnam mu wszystko wybaczac dla dobra syna. ale nie moge zyc w jego klamstwach, niszczy mnie to, czuje sie jak smiec. wyjazdy dla nas to sprawa normalna, odkad go znam mial taka prace i oboje sie na to godzilismy. do tej pory nie bylo z tym problemu.

Gość carolina222
Autorko jeśli on jest dobrym ojcem, to raczej nie będziesz mogla syna zabrać do Polski... Idz do prawnika, może cos wymyśli... W koncu od tego jest :-)

Gość gość
napewno dostaniesz alimenty, jak nie od meza to Jakis urzad alimentacyjny jest i w czechac. Skad wiesz, ze nie pojdziesz do pracy? Widzialam w czechach w tesco ogloszenia, chocby i to na poczatek. chyba, ze zamierzasz isc do pracy. Widzialam tez ogloszenia starszych ludzi ( dwa) co szukali ludzi pod wynajem bo zle czuli sie samotnie w domach na wsi. z kazdej sytuacji jest wyjscie.

gosc 4444444 ja zostawalam sama na pol roku, nawet jak nie mialam meza i bylam wierna. od poczatku wiedzial ze cenie sobie wiernosc i wiedzial ze jej wymagam

do pracy nie moge isc teraz bo syn jest maly, za maly na przedszkole. z kim mialabym go zostawic?

Gość carolina222
To ze ty bylas wierna to Ci się chwali, ale dla zdrowego normalnego mezczyzny brak seksu przez pol roku jest raczej niemożliwy ;-)

Gość gość
autorko, poczekaj, nie rozwodz sie poki dziecko male, a ty nie masz stabilnej sytuacji. Twoj maz i tak ciagle jest w rozjazdach, teraz na twoim mijescu doila bym go z kasy, nie sypiala z nim, probowala w tajemnicy odkladac jakies pieniadze. przeciez na odejscie zawsze jest czas, pomysl o tym

Gość carolina222
Chyba żeby go zamknęli w jakiejs pustelni, ale on jedzie miedzy napalone babki i nic na to nie poradzisz...

Gość carolina222
Zostaw dziecko z niania albo babcia, bo przecież masz tesciow Czechow, tak? Ty zacznij szukac pracy... Ile synek ma lat?

sluchajcie, powiem szczerze, to ze mnie zdradzil to jedno ale jest jeszcze druga strona jego zachowania, jest chamski, poniza mnie, pokazuje mi ze kazda inna jest lepsza. nagle z jego ukochanej zony stalam sie jego najwiekszym wrogiem i to tylko dlatego ze wymagam aby zachowywal sie w porzadku a on nie ma ochoty na to. obgaduje mnie do swoich kolegow, do rodziny, chce wszystkim naokolo pokazac ze jestem ta zla i mysle ze robi to po to by usprawiedliwiac swoje zdrady przed innymi. chwali sie kolegom ze odkad schudl to ma wielkie powodzenie u kobiet. mnie to boli. co innego gdyby gdzies tak zalatwil swoje potrzeby seksualne i trzymal to tylko dla siebie a co innego jak uzywa to jako broni aby mnie ranic

Gość gość
A Ty ile ważysz? Jesteś atrakcyjna kobieta?

Gość Katarinaaa23
Kobieto uciekaj od niego jak najszybciej.Mój kuzyn też lubił chodzić na prostytutki,dzisiaj go już nie ma,,,Jeszcze Cie zarazi.Ja też jestem po rozwodzie i dałam rade,z dwójka małych dzeci w wieku przedzszkolnym.Dzisiaj to juz młodzież.Dasz rade,tylko uwierz w siebie.Mój były tez mnie zdradzał ale z jedną kochanką,i na końcu nas zostawił dla niej.Dostaniesz alimenty ,pujdziesz do pracy zarobisz.Tacy ludzie się nie zmieniają jak Twój maz.Pozdrawiam.

syn ma kilka miesiecy. dziadkowie pracuja a niania odpada. wybaczcie ale boje sie zostawic tak male dziecko z zupelnie obca osoba.

Gość gość
Ja przyznam szczerze, ze jak bylam pare lat temu na wczasach za granica to jeden Czech był po prostu boski :-) Wprost ciasteczko do schrupania :-)

Gość gość
:D

Gość gość
przestan go wobec tego traktowac jako meza, skoro on stracil do Ciebie szacunek, nie mowie zebys mu tez zaczela ublizac, ale traktuj go z dystansem, chlodno, wykorzystuj go jak najwiecej do opieki na malym, a ludzmi wokolo nie mozesz sie przejmowac, tak naprawde to on robi z siebie posmiewisko przyznajac sie do swoich zachowan. Jak ja bym sie zaczela tak przejmowac tym co ludzie o mnie mysla, to juz bym siwa byla

katarinaaa dziekuje za wpis! jak sobie dalas rade? mam nadzieje ze twoj maz pozalowal swojego zachowania. do powyzszego wpisu, jestem atrakcyjna kobieta, wysoka, szczupla, dbam o siebie i wiem ze fizycznie podobam sie mezowi ale on twierdzi ze po prostu trzeba mu zmiany czasami. tak sie tlumaczyl kiedy mielismy kryzys

Gość carolina222
Syn ma kilka m-cy??? Dopiero ???

Gość carolina222
gościu z 14-12 jak ona może go wykorzystać do opieki nad dzieckiem jak go nie ma ? :-)

Gość carolina222
Autorko - maz twierdzi, ze lubi zmiany i inne kobiety --- no to powiedz szczerze, czy nigdy wcześniej nie widzialas jego sklonnosci do zdrad? Znaliscie się wcześniej 7 lat, to naprawdę sporo.. Pisalas, ze bywalo roznie, czyli nie bylo idealnie..

Gość gość
ja y**ie ktoś się żali i pyta CO ROBIĆ a co robią LUDZIE ? OCENIAJĄ DLACZEGO wyszła za MĄŻ wgl jak mogła WYJSC ZA MAZ a POTEM RODZIC DZIECI wyzywaja SZMATA itd ogarnijta sie ludzicha ona was nie pytala gdzie wg was zrobila blad... Autorko, ja bym po cichu odkladala kase na tym, co sie da... a jak bym juz cos ODŁOŻYŁA, to dalej bym się martwiła. W międzyczasie poszukaj mozliwosci skorzystania z porady prawnika... tylko najlepiej z Polski, ktory Ci powie jakie masz prawa jako obywatelka Polski... i jak Ci może pomoc Twoja rodzina (o ile problem braku chceci kontaktu z nimi wynika tylko z tego, ze oni nie maja kasy)... kurcze... trzymam kciuki za Ciebie!

Gość gość
gościu a co robi AUTORKA?? Pyta ludzi na publicznym forum, to chyba można ja oceniac, tak?\ Sama się o to prosi :-D

Gość gość
Jeśli dziecko ma kilka m-cy a meza tej kobiety nie ma tez kilka m-cy bo pracuje ze granica to jest jedno pytanie: CZY ON W OGÓLE WIDZIAŁ SWOJE DZIECKO ? :-) :-) ;-)

wczesniej bywalo roznie tzn nie idealnie, klocilismy sie czasami, byly wzloty i upadki jak w kazdym zwiazku ale do tej pory okazywal milosc, szacunek i ze mu zalezy. teraz jest po prostu zwyklym chamem, bo inaczej nie da sie tego okreslic. tak jak pisalam, zmienil swoje cialo i chyba zapragnal zmiany zycia. tak, musze zaczac cos odkladac, macie racje.

Gość gość
niech sie maz zajmuje dzieckiem wtedy kiedy jest, to chyba logiczne

Gość gość
ale jego prawie nie ma :-D jak chlop ma za dużo wolnego czasu to glupieje :-D

widzi dziecko jak jest w domu. taka ma prace i tak zarabia na utrzymanie. w domu pomaga mi z dzieckiem ale ma tez pelno swoich spraw, teraz jeszcze zaczal uprawiac sport wiec nie moge liczyc na wielka pomoc.

Gość carolina222
Autorko - a nie mozesz spytac go wprost, dlaczego stal się chamem ?? Jak on się tłumaczy ze macie tak poważny kryzys..

Gość carolina222
Moja kuzynka zgodzila się na taki układ, ze jej maz wyjechal do pracy zarobić na budowę domu, ale wytrzymali tak ponad 2 lata.. Potem on zrezygnowal z pracy i wrocil, bo chcieli być razem, tęsknili bardzo za sobą, teraz maja 2 dzieci i piękny dom... . Ja bym się nie zgodzila na tak długie wyjazdy meza, bo albo pojechalabym razem z nim, albo kazala szukac pracy w swoim kraju.. Takie rozstania to nic dobrego. Obecnie w Polsce jest plaga rozwodow i mnóstwo Euro-sierot przez te cholerne emigracje...