Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dodatki do kobaltowej sukienki, wesele, chrzciny

Polecane posty

Gość gość

w sierpniu mam slub ze chrzcinami i do tego kestem chrzestną wiec bede poniekąd w centrum uwagi. sukienkę juz zakupiłam - kobaltowa, obcisła. tylko teraz mam prpblem z dodatkami. nie chce czarnych dodatkow bo to by przytloczylo caly look. myslalam nad srebrnymi/zlotymi butami albo o szpilkach w kolorze malinowym. co o tym sadzicie? macie jakies propozycje?

Gość gość
Do kobaltowej sukienki pasują dodatki w wielu kolorach, neutralne i stonowane - beżowe, szare, jasnoniebieskie albo bardziej zdecydowane - żółte , zielone, różowe, bordowe. Wybierz takie, które będą bardziej uniwersalne , pasujące do pozostałych ubrań, które masz w szafie. Wykorzystasz do wielu innych stylizacji.Szkoda kupować buty tylko na jedną okazję i do jednej sukienki.

Gość gość
Myślę ze róż by fajnie ożywil

Gość gość
Do kobaltu pasuje również szmaragdowa zieleń. Ja noszę czerń, magentę, kobalt i szmaragd.

Gość gość
dodatki w kolorze beżowym, czarnym, białym będą na pewno pasować. Tutaj znjadziesz modne buty http://shushu.pl/Buty-letnie

Gość gość
Jeśli nie wiesz jakie dodatki dobrać do sukienki, musisz sprawdzić stronę www.dykf.pl , gdzie można znaleźć bardzo dużo odpowienich dodatków do ubrań, które pomogą Ci wyglądać jak najlepiej. Do tego dzięki fajnym fotografiom będziesz ciąge na topie z trendami, które obowiązują i nie będziesz musiała już się martwić, że coś jest niemodne, ale już tak nikt nie chodzi ubrany. Strona została stwrozna dla osób kreatywnych i dynamicznych, które dzięki swemu ubiorowi chcą się wyróżnić z tłumu oraz czuć się swobodnie w tym, w czym chodzą. Są pokazane praktyczne ubiory na różną pogodę, pory roku lub okazje i każdy będzie mógł wybrać coś dla siebie i nie będzie zawiedziony.