Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka sukienka do tych butów

Polecane posty

Gość gość
Niebieska ? Do czerwonych butów? Masakrrrrraa

Gość gość
Sukienka nie musi byc akurat ta, tylko zeby byla rozkloszowana pd talii, nie od biustu tylko od talii,

Gość gość
Nie jestem brunetką. Mam nie określony kolor włosów. Będę coś kombinować.

Gość gość
Aaaa myslalam ze wesele, czyli te buty i czarna sukienka i koniec

Gość gość
Sukienkę to sie dobiera do figury a nie do butów , no sorry. Apropos butów . Tandetne. Jeśli juz koniecznie je chesz to sukienkę daj prosta w jednolitym kolorze klasyczna

Gość gość
Nie to nie wesele. Ale gdybym kiedyś szła to posłucham twojej rady z tym kwiatem

Gość gość
a to już nie mogę dobrać sukienki jednocześnie pod kolor butów i do figury. Jak Ci się nie podobają to nie musisz na nie patrzeć. Każdy ma inny gust i każdy inaczej się ubiera

Gość gość
Czy czytalas ze autorka ma brzuszek i chciala ukryc? Skoro nie znasz tematu to die nie odzywaj i nie krytykuj. Sukienka klosz pasuje wielu figurom i jest bardzo wdxieczna, dziekuje ze wezmiesz pod uwage kwiat gdy pojdziesz na wesele, ja cala noc patrzylam na dziewczyne z kwiatem:) .

Gość gość
Radzicie jej klosze, baskinka a moze ona gruba jest :) Albo nie ma wyraźnie zaznaczonej talii Skad wiecie ? Wydaje mi sie ze tu pisze ciagle jedna i ta sama autorka i sobie przyklaskuje

Gość gość
Jak zwykle nie moze byc spokojnej rozmowy, jak to w polsce bywa- Jad. Milej imprezy autorko i nie sluchaj zmij :)

Gość gość
12:48 co dla ciebie oznacza prosta sukienka? Tuba? Wyobrazasz sobie osobe z brzuszkuem w prostej? Zarty robisz?

Gość gość
dla twojej wiadomości gosciu z góry mam talie. i nie pisze sama ze sobą bo nie jestem jakąś desperatka żeby na forum anonimowo się zachwalać. jak się komuś nie podobają te buty lub mój styl to ok. Myślałam że znajdę tutaj kogoś z podobnym gustem. A waszymi opiniami się nie przejmuje bo wiem jak wyglądam .

Gość gość
12:48 co dla ciebie oznacza prosta sukienka? Tuba? Wyobrazasz sobie osobe z brzuszkuem w prostej? Zarty robisz?

Gość gość
o matko I corko tragedia te buty :-( wiocha tanczy I galopuje

Gość gość
Nie sluchaj zmij tylko ubierz tak jak serdeczna osoba mowila, mozesztez miec czerwona sukienke tylko nie wiemy do konca co to za impreza, widzialam wiele figur w kloszu i z pianki klosz i pieknie wygladaly nawet z niewielka nadwaga :)

Gość gość
To jeszcze zależy jakie ma nogi bo jak masywne to lepiej by miała kiecke nad kolano

Gość gość
Ona nie pisala ze chce ukryc nogi, kto kupuje takie buty to ma napewno zgrabne nogi