Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CIEKASWE ZABAWY DLA 3 LATKOW

Polecane posty

Gość gość

co mozeciwe polecic? tak zeby zaciekawic dziecko. moja uwielbia jak jej czytam, opowiadam bajki, lubi kolorowac, ukladac klocki, bawioc sie lalkami. tylko w kolko to samo. chcialabym jej wymyslic cos innego

Gość gość
Fajne rzeczy ma firma czuczu. Ostanio odkrylam ja w empiku. To sa takie karty dla dzieci. Z obrazkami i zagadkami. Maja tez puzzle dostosowane do wieku dziecka. Moje dziecko jest ostatnio nimi zachwycone i tylko na zmiane pudelka wyciaga. A cenowo tez wychodzą dobrze bo od 10 zl do 50.

Gość gość
Na allegro mozna kupić takie kartonowe domki. Skladasz go sama i potem sama dekorujesz. Sa duze i dziecko mozw do srodka wejść. Polecam tez ksiazeczki z naklejkami, super zabawa.

Gość gość
corka ma tyle zabawek ze nie mialabym juz gdzie zmiescic tego domku. roznego rodzaju puzzle, gry , kolorowanki, naklejanki mamy. szukam czegos kreatywnego...

Gość gość
To moze jakies koraliki do robienia naszyjnikow . Sa gotowe zestawy dla malych dzieci. Ja polecam zajecia dla dzieci jak masz takie w okolicy.

Gość gość
koraliki tez mamy :) corka bardzo czesto choruje i takie zabawy w grupach się nie sprawdzają. do tego mam niemowlaka 3miesiące i np. jak karmię to chciałabym jej zając jakos czas, zeby sie nie nudzila

Gość gość
Spójrz sobie na to czuczu w necie. Tez jestem ich fanka. U nas sprawdza sie memory i puzle. W memory poza tradycyjna opcja mozna zakryc kilka obrazkow i spytac gdzie jest konretne zwierze. Cwiczy pamiec i koncentracje. Sa fajne zagadki ktore rozwijaja wiedze.

Gość haniata
Malowanie piaskiem to bardzo kreatywna zabawa plastyczna dla dzieci. Używa się do tego ekologiczny kolorowy piasek. Bardzo fajne prace widziałam na http://www.fikolo.pl/