Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ludziska mają tyle nienawiści do Zamachowskich ?

Polecane posty

Gość gość

Rozumiem , że temat kontrowersyjny , ze rozpadły się dwa małżeństwa , że są dzieci , ale skąd w ludziach tyle nienawiści i jadu ? Przecież nie wiemy , jak było naprawdę . Małżeństwa nie rozpadają się tak bez przyczyny , zawsze jest jakiś powód . Współczuję drugiej żonie Pana Zbyszka , ale czy nie mogę jednocześnie życzyć szczęścia na nowej drodze życia ? To , że mi się coś nie podoba , albo nie mieści w mich kanonach , ma mnie upoważniać do tego żeby komuś ubliżać ? Ja żyję , tak jak mi się podoba , to czemu mam bronić tego samego innym ? Aaaaa , i dla tych obrońców moralności , którzy zaraz zaczną mnie opluwać , ubliżać mi , i pisać że mam takie zdanie bo nie wiem co to znaczy być zdradzoną i porzuconą , donoszę , że jestem kobietą zdradzoną i porzuconą przed laty , i wiem jak to smakuje.

Gość gość
Nienawiści? Chyba raczej współczucia. Jak poważny, inteligentny człowiek na poziomie, mógł się związać z takim snopkiem siana?

Gość gość
bo nie buduje się szczęścia na krzywdzie innych, mam na myśli głownie dzieci i żone też

Gość gość
rozumiem , ale jest mega dużo obraźliwych komentarzy , złorzeczenia , a przecież Pani Justa kiedyś też rozbiła małżeństwo Zamachowskiego , to znaczy , że mam się cieszyć , że nie udało jej się zbudować szczęścia na cudzym nieszczęściu ? :-(

Gość gość
Czemu? Bo się podpisują przed kamerami. Czy faceci zawsze sa tacy podali żeby tak byłej żonie robić.Czemu sobie z pierwsza nie zrobił foto do gazety.

Gość gość
aha , czyli jedynym powodem jest to , że najnowsza wybranka Zbycha , ośmieliła się ujawnić swoje uczucia , że udziela się w gazetach , w telewizji ? No tak to faktycznie jest powód , żeby mieszać kogoś z błotem .

Gość gość
a co mnie obchodzi jakiś tam zamachowski,taken on jak każden inny rozwodnik,po kij mam sie nad nim rozwodzić?!

Gość gość
a czego się spodziewałaś? Ze ludzie będa im gratulowac odnalezienia szczescia po latach i zyczyc kilku orgazmów dziennie?

Gość gość
Facet zmarnował kobiecie kilkanaście lat życia, najlepszych lat, nikt jej tego nie odda, młodości, urody, mogłaby być z kimś lepszym a potem porzucił jak psa. Bojakby miał trochę szacunku to by jej nie ranił, po prostu rozstał by się elegancko a nie strzelał foty z nowo dupa która opowiada o i orgazmach, zalosne.

Gość zamach i konkuba
tacy jesteśmy my słowianie i już a przez was zawiść przemawia

Gość gość
Na szczęście ma chyba fajniejszego.

Gość gość
urody to akurat jej nie zmarnował , bo nigdy nią specjalnie nie grzeszyła , czy lata można uznać za zmarnowane , to tego akurat nie wiemy , tak samo jak nie wiemy jaką żoną była . Może zwyczajnie był przez lata nieszczęśliwy , i przyszedł moment , w który postanowił to zmienić , ot co . A co do obnoszenia się ze swym szczęściem , to też nie mnie to oceniać , czasami tak jest , że szczęśliwi ludzie , chcą to wykrzyczeć przed całym światem :-P

Gość śmieciarz Franciszek
aktorzyna zawód jak kaźdy inny,w "Przeglądzie Śmieciarza" nie publikujemy prywatnych zdjęć intymnych

Gość gość
To po h*j jej głowę zawracal.

Gość gość
Nie do Zamachowskich, tylko do wszystkich, którzy mają rodziny, które porzucają bo im się znudziło. Ludzie bez honoru :o

Gość gość
o jej , zawracał , bo myślał , że będą żyli długo i szczęśliwie , niestety życie to zweryfikowało .

Gość gość
a , co z tymi którzy są nieszczęśliwi w małżeństwie , czują się niedoceniani , baba , czy chłop wiecznie niezadowoleni , gaśnie uczucie , brak seksu , wieczne pretensje , może w tym przypadku też tak było :-(

Gość gość
Szukal inkubatora nie partnerki, jak juz znalazł to nagle poczuł się nieszczęśliwy. Wszyscy faceci tak robią najpierw dzieci a potem milosc

Gość gość
inkubatorki ?????? a rzeczona ''inkubatorka'' , to co , nie chciała tych dzieci ???? Dzieciska już urodzone , a że rodzicom się nie ułożyło , to na siłę mają trwać w czymś , co tak na prawdę już nie istnieje ? Tam gdzie jest obopólne szczęście i miłość , tam nie ma rozwodów . Mój mąż mnie zostawił , chociaż byłam dobrą żoną , sprzątałam , prałam , gotowałam ,trawka wystrzyżona , kwiatuszki w ogródku , ale jednocześnie wiecznie zmęczona w dresach , i ciągłych pretensjach , że na nic nie mam czasu . To co , mam go teraz nienawidzić przez całe życie ? Chociaż dla zwykłego obserwatora byliśmy szczęśliwą rodziną , to ja wiem , że jemu do szczęścia było daleko , i musiałam to zaakceptować . Oni też obnosili się po znajomych ze swoją miłością , ale to tylko zmobilizowało mnie do działania , a nie do wiecznego użalania się nad sobą . I dzięki temu , dziś jestem tu gdzie jestem , osiągnęłam to co osiągnełam , a moje dzieci wychowały się pod opieką dwójki szczęśliwych rodziców , tyle że rozwiedzionych .

Gość gość
Wybielaj go jeszcze, bo nawet nie próbował tego zmienić, tylko zostawił cie jak szmate bo zbrzydlas. A gdzie miłość?

Gość gość
może i zbrzydłam i dlatego mnie zostawił , nie wiem , ale jedno wiem napewno , gdybym zmusiła go do tego żeby został , a sądzę że była wtedy taka możliwość , to dzisiaj , ani on , ani PRZEDE WSZYSTKIM ja , nie byli byśmy szczęśliwi , że już nie wspomnę o dzieciach . Aha , i nie musisz mnie obrażać , i mam wrażenie , że to co jest zawarte w tytule tego tematu , właśnie spotkało mnie - czyli nienawiść. Nie ważne czy piszecie o nowej żonie Zamachowskiego , czy o kobiecie która postanowiła pogodzić się z odejściem męża , i wyciągnąć z tego wnioski , a chwilową tragedię zamienić w coś pożytecznego , i tak zawsze wyziera z Was nienawiść , bo sami jesteście nieszczęśliwi , jak to ludzie chorzy z nienawiści :-(

Gość gość
noooo.....to im dowaliłaś:O

Gość gość
Ja po prostu nienawidzę facetow

Gość Mam swoje lata
Niech każdy interesuje się własnym życiem i niech nie wchodzi z butami w cudze.Skoro nie byli szczęśliwy w poprzednich związkach, to dlaczego mieli się męczyć nawzajem?! Poprzednia zona p.Zamachowskiego również rozbiła małżeństwo, więc w czym problem.Zło powraca!:D

Gość gość
jakoś nie lubię tej Moniki

Gość gość
nie lubić kogoś , nie znaczy obrażać .

Gość Mam swoje lata
Nawet jeżeli kogoś nie lubię wcale nie znaczy żeby obrażać,

Gość gość
to MUMIN jest z kim obecnie?

Gość JednaTakaSuka
moim zdaniem media pokazują ich historię jednostronnie. ona jest zła, rozbiła jego rodzinę, a on poszedł za nią jak samiec w czasie godów. może i tak było, ale jest też szansa, że jego małżeństwo przezywało kryzys już bardzo długo itd itp najłatwiej oceniać nie znając wersji obu stron

Gość gość
to , że media są w tej sytuacji stronnicze , to jedno , ale do jasnej ciasnej , ludzie chyba mają swoje rozumy , a nie potrafią wyciągnąć ''średniej''.