Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ludziska mają tyle nienawiści do Zamachowskich ?

Polecane posty

Gość gość
Bo zamachowskie to żydy som!

Gość JednaTakaSuka
gość 09.05.14 , a po co ludzie mają się zastanawiać czy to prawda? w końcu można kogoś bezkarnie zmieszać z błotem zamiast zająć się własnymi sprawami (a podejrzewam, że każdy ma coś niechlubnego czym mógłby się zająć) ps przepraszam, ale niechcący kliknęła mi się Twoja wypowiedź do usunięcia, ale chyba będą na tyle rozsądni i to zignorują

Gość gość
właśnie , przywara Polaków , napawanie się czyimiś ''złymi uczynkami'' , żeby zagłuszyć własne sumienie , bo tak jak ktoś wyżej napisał każdy coś ma na sumieniu :-(

Gość Annnadsk
Zamachowski to wspaniały aktor i człowiek zarazem !

Gość gość
owszem , to wspaniały aktor , szkoda tylko , że niektórzy zaczynają go oceniać nie poprzez pryzmat jego osiągnięć artystycznych , a przez jego , mam nadzieję chwilowe zawirowania w życiu prywatnym . Tak , czy siak , wydaje mi się , że teraz jest szczęśliwy , a na ekranie jeszcze pokaże na co go stać .

Gość gość
Polacy sa starszni, pełni nienawiści, zawisci i zazdrości, jak mówi przysłowie widza drzazge w czyimś oku ale belki we własnym oku nie widza

Gość barysz
rozwody sa i beda, ale on jako ojciec i aktor pownnien to zrobic z klasa....najpierw rozwiesc sie a potem zakladac nowa rodzinne... a ta jego nowa zona powinna unikac w wywiadach wypowiadania sie o jego dzieciahc, na razie probuje wkorzystac swoje 5 min. i udziela wywiadow na prawo i lewo....o dziwo on nic nie komentuje...tylko ona.

Gość gość
no ale on się najpierw rozwiódł , a potem założył nową rodzinę , inaczej był by bigamistą :-P . A tak na serio , to czemu wszyscy sądzą , że Monika obraża jego byłą żonę i dzieci . Niech mi ktoś przytoczy , w których słowach to zrobiła ?

Gość gość
Nie wydaje mi się, żeby ktoś ich na serio nienawidzil (chyba że ich krewni i znajomi). Ludzie plotkują bo lubią plotkować, a plotkarskie media napędzają sobie rynek i tyle. Pogadamy o nich a i tak mamy to w d***e co czuje ta była żona i jak bardzo Zbyszek musiał odczuć kryzys wieku średniego.

Gość gość
"gość aha , czyli jedynym powodem jest to , że najnowsza wybranka Zbycha , ośmieliła się ujawnić swoje uczucia , że udziela się w gazetach , w telewizji ? No tak to faktycznie jest powód , żeby mieszać kogoś z błotem . " -- Nie . Ta para aż się prosi o takie komentarze. "wyżej srają niż d**ę mają"

Gość gość
nie wiem jak Pan Zbyszek , ale moi znajomi wykonywali kiedyś usługę dla Pani Moniki ( jak jeszcze była z drugim mężem ) , i wiem że jest osobą bardzo sympatyczną , i z pewnością nie wyniosłą

Gość gość
Mnie najbardziej irytuje zwalacie ciężaru "winy" na Monikę Richardson. Ona jego namówiła na wywiady, ona załatwiła sesje zdjęciowe, ona nakłoniła go do publicznego okazywania uczuć, ona robi autopromocję. A on to co? Chyba nie jest jakiś upośledzony, wie doskonale co robi, sam chciał iść do tych gazet i udzielać tych wywiadów. Sądzę, że to co mówi ona sama jest też poprzedzone ich wspólną zgodą.

Gość gość
a mi szkoda Pani Moniki i Pana Zbyszka, ich winą jest to że się zakochali w sobie, bycie na siłę w związku to nic dobrego, myśle własnie ze pasują do siebie bo oboje wydają się ciepłymi ludźmi, może życie zweryfikuje poglądy dzieci i kiedyś zrozumieją że życie nie jest takie proste i przewidywalne,