Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale KURIERZY są dziwni

Polecane posty

Gość gość

- zamawiałam szafki - zamawiałam opony - zamawiałam łóżko za każdym razem jak przyłaził kurier to musiał ponarzekać jakie to ciężkie i jak mu to źle było przytachać haha śmieszne te chucherka niech się cieszą ze mogą im się za free mięsnie wyrobić :) aaaaa blok z windą jakby co a u ciecia jest taki speclajny wózek do przewożenia ciężarów

Gość gość
A co w tym dziwnego? To są kurierzy, a nie tragarze, głąbie.

Gość Romulus i Remus
Kurier to taka gazeta pozdrawiam w Tarnopola 🖐️

Gość gość
kurier ma mi przesyłkę dostarczyć pod drzwi płacę wymagam więc niech nie stęka bo reklamację złożę

Gość gość
A składaj tępa strzało. 🖐️

Gość gość
dokładnie, ja jak coś mam to zejde na dół i to odbiore mu od samochodu zeby nie musiał tachac, a np. moja siostra ostatnio powiedziała mu krótko przez domofon "zapraszam do góry" i odłożyła słuchawke :D paczka 45kg :D

Gość gość
W Polsce narzekanie to sport narodowy :-). W zachodniej Europie zas usmiechy etc. sa zazwyczaj sztuczne. Poza tym poinformuj ich o tym wozku, moga nie wiedziec, nie miec wlasnego etc.

Gość gość
Tak samo jest z listonoszami, jeden mi kiedyś powiedział że jak nazwa wskazuje on nosi listy a nie paczki. A ja mu pokazałam cenniki i ofertę poczty. Są paczki w ofercie? Są! To ma zakichany obowiązek też je nosić! Szczególnie, że taniej oferty nie mają. Dlaczego nie ma pretensji do pracodawcy, że rozszerzyli ofertę? Tylko do mnie? Za darmo mi jej nie przyniósł. Ma pensje a ja też sporo zabuliłam.