Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy czy po takim zdarzeniu zwolniłybyście opiekunkę?

Polecane posty

Gość gość
haha ten post powyzej jest dobry hehe

Gość gość
Twoja sąsiadka to idiotka. Poza tym jak wexmie młodszą nianię, to dopiero będzie miała bal - duże szanse, że trafi na nieodpowiedzialną gówniarę z sianem w głowie, co zamiast pilnować dziecka będzie nawijac przez telefon i pazury malowac.

Gość gość
moje dziecko tez wrca z przedszkola poobijane,matko.Jedziedzie rowerkiem,gdzies sie z kims zderzy i bach broda rozwalona,siniaki na nogach.wrzuci nie przyszlo by mi do glowy by kogos za to obwiniac!ani mnie do glowy nie przychodzi ani innym matkom ps.nie mieszkam w polsce

Gość gość
To zależy w jakiej odległości było dziecko w sensie czy niania zdążyłaby podbiec. Z opowieści wygląda mi to na sytuację nagłą i niespodziewaną i dziecko chyba zbyt daleko by zdążyła zapobiec upadkowi. Takze nie. Nie zwolniłabym niani. Chociaż rozumiem że matka moze być zła że takie coś miało miejsce i ma potrzebe szukać winnego. Czasami znalezienie kozła ofiarnego pomaga psychicznie osobie odczuwającej złość na sytuacje ale często jest tak że obciążenie winą jest niesłuszne. bo niektóre sytuacje po prostu się dzieją i są z niczyjej winy.

Gość yhhy

Jak sie wywala bachor to trzeba mu dac w d... a nie tulic