Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałałam być dowcipna ale nie wyszło

Polecane posty

Gość gość

mąż wychodził do sklepu wyszedł już na korytarz a ja złapałam szybko woreczek z brudnymi pieluchami ( akurat tego dnia były prawie wszystkie z gównem) wybiegłam na korytarz ( mamy bardzo długi) i rzuciłam tą torebką w jego stronę, on złapał i chcąc być dowcipny odrzucił mi ją ja złapałam i zrobiłam zamaszysty zamach i w momencie ponownego wyrzucenia torebki ta.... ( jak to jednorazówki w marketach) rozerwała się i cała zawartość pofrunęła daleko, daleko i cały korytarz był usłany brudnymi pieluchami, chusteczkami :D :D :D mąż oczywiście uciekł do windy ja strzeliłam buraka i w trybie spadającego meteorytu wszystko posprzątałam :D na szczeście nikt tego nie widział, co mi strzeliło do głowy by się pieluchami obrzucać...?

Gość gość
Ale macie zabwy. Dorosli ludzie a zasranymi pieluchami i obrzucaja.

Gość gość
a wy jesteście na pewno normalni?

Gość gość
nudzi wam sie?

Gość gość
e tam :D co w tym złego ze sobie zartują :) tez bym rzucila, ale to ja bym uciekła :P

Gość gość
hehe dobre :) tez czasami nam tak odbija :P

Gość auuuutoorkkaaa
jeszcze krzyknęłam do niego triumfalnie " reflektuj":D dobrze ze żaden sąsiad nie wyszedł jak akurat zbierałam te pieluchy :D

Gość gość
moze by Ci pomogl ;)

Gość gość
też sobie czasem w kogoś rzucę taką bombą po zapakowaniu w woreczek :D oczywiście sama też po chwili muszę go łapać i ląduje w koszu hehe

Gość gość
U nas też tak było. Mąż rzucił we mnie ale nie trafił i mu się te kuleczki ze środka rozsypały. Całe szczęście był tylko po siku :) Ale się nagadał przy sprzątaniu, a mnie brzuch rozbolał ze śmiechu. :D

Gość gość
haha. Też się wygłupiamy, ale z pieluchami jeszcze nie próbowałam.

Gość auuuutoorkkaaa
mój kozak miał przygodę z octem :) pije ocet jabłkowy ale nie potrafię jednym duszkiem on patrzy patrzy i mówi ale się z tym bawisz ja to jak mam coś wypić to do dna i się nie zastanawiam :) Bierzę szklankę i faktycznie jednym "chlustem" wypija całą zawartość po czym dosłownie po kilkunastu sekundach biegnie do toalety i kilka minut wymiotuje :D :D brzuch bolał mnie ze śmiechu , on wychodzi taki zmarnowany po wszystkim i mówi " to miało tak działać?" od tej pory sam zapach jak gdzieś poczuje w kuchni to się złości :)

Gość gość
Oj u Nas tych wygłupów to wiele jest. Najlepsze ostatnio mąż ścieli łóżko (pozgaszane światła już były) ja wyszłam do toalety spuszczam wodę, myje ręce i wychodzę. Drzwi otwarye ja już światło zgasiłam i mnie coś cap za bok.. Myślałam, że zawału dostane, a mąż w najlepsze przez godzine się naśmiewał ze mnie .. A się przeraziłam bo go nie widziałam i to 'coś' mnie trzymało i puścić nie chciało.. :)

Gość gość
he he to się ciesz, że w trakcie lotu pieluch nie wyjrzał żaden sąsiad i nie dostał w głowę, to by dopiero była siara