Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Original

Zgadzacie się,że..

Polecane posty

Gość Original

Jesteśmy tym co jemy! Że żadne nawet najdroższe preparaty, suplementy nie zastąpią racjonalnej zdrowej diety! Więc po co kupujecie te wszystkie sztuczne chemiczne produkty ?! Np.mam zniszczone włosy więc problem upatruje w tym że brakuje mi jakiś pierwiastków i witamin,wdrażam w dietę np.orzechy,banany. Itd. a nie szukam produktów "cud" cudownych masek, szamponów odżywek! Chyba każdy wie że to że na opakowaniu narysowany jest owoc to nie oznacza wcale że on jest w składzie bo to przecież sama chemia!

Gość gość
Nie zgadzam się z tym ze kobieta ma naturę d******* ja nie mama

Gość Romulus i Remus
racjonalnie to podchodze do ruskiego wojska najpierw idziemy sie pobzykac a potem kop w jaja i do pracy :classic_cool:

Podajcie jakie naturalne produkty spożywacie aby dobrze wyglądać i dobrze się czuć!?

Gość gość
ja jem kupę

Gość gość
Orzechy i banany. Orzechy mogą byś splesniale a banany to syf. Podobno teraz wszystko jest wyjalowione. Przed 100 laty wystarczyło zjeść dwa jabłka zeby zaopatrzyć organizm w zelazo, teraz trzeba zjeść 150 a ile chemii i pestycydów przy okazji. Dlatego ludzie chorują, bo sa niedozywieni

Mówię o żywności eco lub samemu uprawianej a nie syfie z biedronki lub innego tego typu sklepu:-/ tam nawet sałata nie ma smaku tylko czuć chemię..:-( właśnie przedtem nasze babcię nie slyszaly o raku zdarzały się przypadki ale sporadyczne a teraz już dzieci noworodki po wykrzywiane niedorozwinięte śmiertelnie chore!

Gość gość
Eco tez sa wyjalowione, bo ziemie sa wyjalowione.

Mam to szczęście że warzywa i owoce jak i orzechy, niektóre zioła ma mama na działce!:);-) zastanawia mnie co jeść zdrowego aby dostarczyć organizmowi 2000 kcal dziennie ??

Gość gość
Ser tłusty z wiejskiego mleka, jajka,

Gość gość
ser spod(laski)