Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria24l

Kolejny raz... bezskutecznie ?

Polecane posty

Gość Daria24l

Witam Kochane! Staram się z narzeczonym o dziecko, to mój trzeci cykl gdzie znów widzę jedną kreskę :(, Ostatni okres miałam 18.04.14, dziś zrobiłam test i znów wyszedł negatywny, nawet żadnej bladej kreseczki. Test miałam, ze pokazuje ciąże po 6 dniach od zapłodnienia a u mnie był by dziś 9 dzień zapłodnienia. Ale myślicie, ze jest jeszcze trochę za wcześnie na test ?

Gość Daria24l
up up up

Słuchaj, nie zajdziesz w ciążę kochając się na czas. Nie wiem jak wy staraczki to robicie, mówicie do faceta- w środę o 14:38 będę miała owulacje właź na mnie. To bez sensu. To nie kochanie się, a mechaniczna prokreacja i to pod wpływem stresu. Kochaj się gdy czujesz, że chcesz, organizm sam Ci podpowie bez patrzenia na zegarek i kalendarz. Poprostu natura taka już jest, masz tak zwaną chcicę, czyli, że natura daje Ci znak.

Gość Daria24l
Tylko, ze ja robię to z taka myślą i wtedy kiedy mam ochotę na przytulanie, a nie robię tego na siłę... Kochamy się normalnie nie pod żadnym wpływem, ze o teraz wybiła moja godzina na sex.

Gość Daria24l
Rozpacz, ponieważ bardzo pragnę mieć dziecko... Wiem jak teraz ciężko zachodzi się w ciąże... dlatego mam obawy.

nie przejmuj sie 3 miesiac staran to jeszcze nie tragedia :) na pewno wkrotce sie uda. my staramy sie juz 12 miesiecy, ale ja mam problemy zdrowotne i to troche utrudnia. Jeszcze sie nie przejmuj. Jezeli sie stresujesz to poprostu zrob podstawowe badania:tarczyca, prolaktyna, progesteron etc..

Gość Daria24l
Chyba jak bym się starała 12 miesięcy to bym się załamała totalnie. Miałam nadzieje, ze może jednak się uda.

Gość gość
Za wcześnie na test. Ja robiłam po 6 czy 7 dniach i nic - jedna kreska. Byłam pewna, że nie zaciążyłam ale okres nie przyszedł i test zrobiłam po 14 dniach od stosunku i dwie UKOCHANE kreseczki :)

Gość Daria24l
Tylko, ze ja miałam test który pokazuje po 6 dniach od zapłodnienia a mój był by dziś 9, nie wiem po niedzieli we wtorek lub środę powtórzę, ale szczerze wydaje mi się ze nie jestem... bo nawet żadna bladziutka kreseczka nie była... też tak miałaś ?

Gość Lilianeczka ze Śląska
Mój też niby po 6 dniach. Teraz chyba wszystkie takie są. Pamiętaj, że hormony ciążowe uaktywniają się troszkę później.

Gość gość
Autorko mojej siostrze nawet test z krwi dlugo nie wykazywal ciazy a juz nie mowie o tescie sikanym, mi wyszla bladziutka kreska 10 dni po zabiegu a 4 przed terminem spodziewanej miesiaczki. Z takim podejsciem to Ci latwo nie bedzie. My staralismy sie trzy lata. Wyluzuj bo zwariujesz. Powodzenia

Gość gość
Już wariuje :( ,