Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola68947548974

Czy on traktuje mnie powaznie czy chodzi mu tylko o seks ?

Polecane posty

Gość Ola68947548974

Cześc, mam problem. Chodzi o to ze jestesmy z chłopakiem ponad poł roku za pare dni 7 miesięcy, On ostatnio ciągle powtarza mi ze chce to ze mną zrobic ale ja nie chce bo po 1. W dzien nie mam odwagi 2.Wstydze sie. On normalnie dotyka mnie po piersiach ale nigdzie wiecej sobie nie pozwole. Rowniez nie potrafie go dotknąc za jego penisa , po prostu nie umiem sie przełamac a on jest troche wkurzony no bo mowi ze on chce dac mi przyjemnosc i stara sie i daje ja a ja nie. Powiedziałam mu tez ze ja nie mam zamiaru byc na chwile i ze zrobimy to a on mnie zostawi. Ja chce zrobic to z chlopakiem z ktorym bede , jak to sie mowi do końca. On tak oddychną głeboko spojrzał sie i powiedział " to bede musiał sie pomeczyc " a potem smiał sie i powiedział ze zartował. Boje sie ze on nie bierze mnie na powaznie ze chce zrobic to ze mna i mnie zostawic . kiedys cos takiego powiedział ale był troche upity i sie smiał a potem mowił ze zartuje. sama nw ciagle mi powtarza ze mnie kocha a ja nw czy powinnam z nim to zrobic , tym bardziej ze mam jakąs blokade w sobie. pomozcie :)

Poproszę o dołączenie linka do jakiegoś słownika młodzieżowego slangu internetowego :P

Gość gość
Nawet jak po pijaku powiedział ze jak to zrobicie to cie zostawi to raczej ie jest zbyt poważny no bez zartów.

Gość gość
Ździebko- :D :D :D