Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wózek bliźniaczy

Polecane posty

Gość gość

Mamy bliźniaków,zbieram opinie na temat tego jaki wózek Wam się sprawdził? Spaceruję dużo po lesie, ale na miasto oczywiście też wyskakujemy. Maluchy urodzą się późną jesienią. Zależy mi na komforcie, nie na bajeranckim wyglądzie. Acha i nie muszę nigdzie wózka nosić, po schodach itd, w garażu mam szerokie drzwi ;) Jak to było u Was? Co polecacie,na co zwrócić uwagę,co się sprawdziło a co nie?? Dziękuję z góry za wszystkie wypowiedzi.

Gość gość
I jeśli macie jakieś uwagi od siebie też piszcie, jak dzieci spały, razem czy osobno, jak w ogóle dałyście radę?;)

Gość gość
ja mam bugaboo donkey. nie zamieniłabym go na żaden inny. Chłopaki zazwyczaj śpały razem, choć zdarzało się, że jeden śpi a jeden rozglądał się. Nie wiem co mam Ci napisać konkretnego o wózku.. może masz jakieś pytania?

bugaboo donkey chyba się na polskie chodniki (nie mówiąc już o terenach nieutwardzonych) nie bardzo nadaje. Fajne wózki dla bliźniaków wg mnie to baby jogger city select double, phil and teds promenade (oba modele mają gondole, które potem rozpina się i robią się z nich całkiem wygodne siedziska spacerowe) ewentualnie jakiś abc design (stelaż w kształcie łódki). xxx Moim faworytem, jeśli chodzi o wielkość siedzisk to inglesina domino duo - tylko sam wózek jest już jak autobus :-) więc może być mało praktyczny do pakowania do samochodu. Fajne wygodne siedziska ma peg perego duette, ale rozwiązanie z kierownicą jest do kitu, u moich znajomych się raz dwa rozklekotało - model, który stał w sklepie 2 miesiące, też na kierownicy miał duże luzy).

z tego co wiem to jane muum mają bardzo fajne wózeczki bliźniacze, ja sama zaczyna się rozglądać bo właśnie się dowiedziałam że spodziewam się 2jki :D

My mamy jane muum, bardzo fajny wózek, regulowana rączka, lekki w prowadzeniu i składaniu. Kochana, gratulacje bliźniaczków :)

Gość gość
Polecam Kees K2 plus

Gość gość
w twojej sytuacji - na tereny leśne i w dodatku jak nie musisz go nosić - polecam wózek ciężki, z dużymi pompowanymi kołami. coś takiego jak deltim molly. do miasta ja mam x-landera i bardzo sobie chwalę. ale w trudnym terenie sobie nie poradzi

Gość flusz
świetne akcesoria dla bliźniąt można kupić tutaj -> http://podwojneszczescie.net/ . ja kupowałam wózek typu "rok po roku" i jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
Bumbleride Indie Twin albo Easywalker Duo. A jak masz maly budzet to Euro Baby Freestyle Twins. Z innych uwag, to jak najbardziej na poczatku dzieci mozesz klasc w jednym lozku (dzieki temu oszczedzisz miejsce w domu i pieniadze). Moim osobistym hitem byl rocker sleeper od Ingenuity. To jest taki lezak kolyska rozkladana prawie na plasko w ktorej kladlam jedno z dzieci w porze drzemki jak musialam zajac sie drugim, albo w nocy stal kolo naszego lozka. Nie trzeba bylo wstawac do dziecka jak plakalo.