Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy poradze sobie sama z wychowaniem dziecka co robic

Polecane posty

Gość gość

Chce sie rozwiesc. Dziecko ma piec miesiecy.. Wyjade do rodzicow ale w koncu musze sama stanac na nogi.. Mam prace ale musialabym poszukac innej bo rodzice meszkaja w innym miescie.. I potem cale zycie codzienne.. Czy sie nie zalamie..czy lepiej jednak sie nie rozwodzic i meczyc z kims kto mnie poranil ale teraz jest w miare ok bo boi sie ze odejde. Jednak patrzenie na niego jest taka meka... Nawet gdyby bylo absolutnie ok to i tak sie mecze.. Ale czy zyjac sama nie bede zalowac ze nie mam wsparcia finansowego i pomocy w drobiazgach zycia codziennego.. Jak czujecie?

Gość gość
Jasne że dasz rade. Czasem samemu łatwiej niż z kimś kto nam "przeszkadza". Oczywiście nie zapominaj że tata też jest rodzicem tak samo jak Ty.

A dlaczego miałabyś sobie nie poradzić ? Ile jest samotnych rodziców ( bez pomocy nikogo ! - Ty będziesz miała rodziców) i znakomicie sobie sami radzą.

Gość gość
Nie mam prawa jazdy. Jestem bardzi wrazliwa i boje sie ze psychicznie sie zalamie.. On odebral mi sily..

Gość gość
dasz radę , a jak masz rodziców którzy Ci pomogą to nie ma się nad czym zastanawiać bo zajdziesz w następną ciążę i będzie dopiero masakra