Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Maadzia_P

Za maly pecherzyk ciążowy

Polecane posty

Gość Maadzia_P

Hej dziewczyny . Mam zmartwienie , może zacznę od początku, ostatnia miesięczka zaczela mi sie ok 27 marca ( wyjątkowo zapomniałam sobie datę zapisać ) 25 kwietnia robilam test ciążowy i wyszedl no pozytywny ale ta druga kreska byla blada , 27 kwietnia wyladowalam na izbie z powodu krwawienia zaczelo sie tak jak okres trwalo 6 dni lekarz po usg dopochwowym nie pokazali ciąży ale badanie hcg z krwi bylo wysokie , lekarz przepisami mi luteine biore dwie tabletki dziennie dopochwowo , kazal powtórzyć test ciążowy i hcg test robilam przedwczoraj wyszedl idealny i dzis robilam hcg w szpitalu i jest duże bo aż 1923 a norma to 5 . Bylam dzis u giną i to samo co wam tutaj pisze powiedzialam lekarce , ona stwierdzila ze jestem w 7 tygodniu ciąży ale pęcherzyk ciążowy jest za maly 11 mm ma , mam nadal brać leki i byc u niej 20 maja wtedy zobaczymy co dalej , dodam że mam juz córeczkę 4 letnia i z tego co luczylam z panią doktor to od 12 kwietnia mialam dni plodne to czemu ona liczy to tak dziwnie . Pomozcie mi proszę bo od tamtego krwawinia tylko mam zmartwienia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować