Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce schudnąć ! Kto ze mną ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć mamy :) jestem półtorej miesiąca po porodzie :) żeby wrócić do wagi sprzed porodu muszę zrzucić jeszcze jakieś 3-4 kg, a chciałam bym wrzucić więcej :) ktoś się przyłączy ? Na razie włączyłam zasadę zero słodyczy, po 18 jem tylko szklankę kefiru(robię domowy, bo mam grzybki tybetańskie) nie podjadam, jem 5 posiłków dziennie, zmniejszyłam porcje jedzenia..mam zamiar jeszcze biegać razem z mężem, ale tylko jak mama będzie mogła zostać z córeczką

Gość gość
kefir się pije a nie je

Gość gość
Ja jestem inna i jem kefir łyżeczką, bo jest z malinami czepiający się gościu

Gość gość
A ten grzybek działa? Ja mam zamrożony w lodówce i nie wiem czy go używać?

Gość gość
Oczywiście nie jesz grzybka tylko pijesz kefir..ja pije od jakiś 3-4 dni, ale podobno na jakiś efekt w przemianie materii czeka się jakieś 2 tygodnie żeby zaczęło działać wszystko jak należy..sąsiad mi go dał, bo ma problemy z zaparciami..mówił, że po 2-3 tygodniach faktycznie było lepiej tylko, że on olał sprawę..nie pił już i spowrotem miał problemy, ale mówił, że dopóki pił to mu pomogło

Gość gość
ja planuje gdzieś 4 kg,moja waga sprzed ciąży to 58 ale chciałabym tak do 65 zejść bo szczupła i tak będę a mam 69 :P póki co karmie i trochę waga spada

Gość gość
Ja niestety nie karmię :( nie udało mi się.,,straciłam pokarm, bo miałam strasznie nerwową atmosferę w domu

Gość gość
Ja w tej chwili ważę 68 przed ciążą ważyłam 66, ale chce zejść d 63 mam 174cm wzrostu